Moriwaki testoval svůj stroj

Mamoru Moriwaki se svým týmem testoval na okruhu v Motegi svůj stroj. Za chladných podmínek zajel Tamaki Serizawa čas 1:57,4 (pomalejší jak Pere Riba v kvalifikaci na Grand Prix Pacifiku 2002, ale Serizava jel za opravdu neřívětivých podmínek)

Moriwaki Engineering Ltd. představilo tento týden na japonském okruhu Twin Ring v Motegi svůj stroj MD 211VF což je stroj s motorem Honda RC 211V v podvozku Moriwaki. S tímto strojem by se tým kolem Mamoru Moriwakiho měl v letošním roce zúčastnit na divokou kartu několika závodů Moto Grand Prix což by zároveň měla být jakási zkouška před oficiálním vstupem týmu Moriwaki Honda do Grand Prix jenž se odehraje v roce 2004.
Zmíněný test na okruhu v Motegi se konal ve společnosti továrních pilotů Hondy, kteří se připravují na domácí japonský šampionát. Pikantností testu bylo počasí, které se z ranních -3 °C nakonec změnilo na sice lepších, ale stále chladných 6 °C. Stroje MD 211VF testovali japonští jezdci Masao Okuno a Tamaki Serizawa.
"Vývoj nového motocyklu vyžaduje čas, úsilí a trpělivost", říkal po testování Tamaki Serizawa. "Nemám doposud žádnou zkušenost z jízdy na motocyklu jako je tento. Tento motocykl je opravdu hodně odlišný od superbiku, na kterém jsem zvyklý jezdit, zvláště síla motoru je jiná."

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist