Michal Filla za Pyreneje

Michal Filla se zúčastní posledních dvou závodů letošního šampionátu Mistrovství Evropy v Portugalsku a Španělsku.

Šlapanický jezdec Michal Filla dnes odjíždí společně s manažerem svého týmu Jiřím Šrámkem do Holandska, odkud dále pocestují na pyrenejský poloostrov k nadcházejícímu vyvrcholení Mistrovství Evropy silničních motocyklů.
"Dostali jsme nabídku od Jarno Janssena," říká jezdcův mechanik a bratr v jedné osobě Pavel Filla. "Michal pojede na Janssenově motorce poslední dva závod Evropy v Braze a Cartegeně. Je to ta motorka, se kterou jel svět v Brně."
Michal Filla tak může naplno využít své zkušenosti, které v letošní sezóně získal přechodem do této třídy a ještě výrazněji rozšířit svůj bodový zisk v Mistrovství Evropy, kde je po skvělém, šestém místě z maďarského Hungaroringu na celkovém sedmnáctém místě. Jen dodejme, že motocykl je stejné značky jako stroj, se kterým se Michal účastnil letošní sezóny, tedy značky Yamaha. Jediný, ale zato podstatný rozdíl je nejen v datumu výroby, ale i v celkovém vybavení tohoto stroje.
Pro Jarno Janssena je prioritou domácí mistrovství Holandska, kde v posledním závodě na okruhu Assen zvítězil. Nyní tedy svůj materiál poskytne opět nadějnému jezdci a svému kamarádovi z naší země. Doufejme, že Michal šanci využije naplno a opět zaznamená výraznější bodový zápis, k čemuž mu pochopitelně server racing.motorkari.cz přeje jen to nejlepší.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist