Jezdil bych i pozadu!

Tomáš Mikšovský udržuje své tělo v pohotovosti, začíná studovat Vysokou školu a doufá v to, že v roce 2007 usedne na závodní motocykl.

Motocyklový závodník Tomáš Mikšovský absolvoval svůj prozatím poslední závod již v červenci, kdy na okruhu v Brně nastoupil k seriálu Alpe Adria Championship třídy supersport. Od té doby neseděl v sedle závodního motocyklu, přesto se neustále udržuje v dobré fyzické kondici. Jako náhradní jezdec týmu Intermoto Czech Klaffi musí být nymburský pilot připraven kdykoliv zaskočit za jednoho z jezdců týmu.
"I v roli náhradního jezdce, je nutné udržovat fyzickou zdatnost, a tak počínaje jízdou na kole, plaváním, bruslením a konče nějakým fotbalem vyplňuji volné chvíle," říká Tomáš Mikšovský na svých internetových stránkách. "Po parádním brněnském závodě, za který moc děkuji klukům z Intermota, jsem odjel na dovolenou do Jižních Čech a na týden osídlil se svými sousedy camp „Zvůle“, abychom si odpočinuli od svých starostí. Po týdnu užívání si slunce a různých sportovních aktivit, jsem se vrátil domů a opět začal na sobě tvrdě makat."
V současné době to není ovšem pouze fyzická kondice, která zabírá Tommymu podstatnou část dne. Vedle každodenní práce na svém těle začal Tomáš Mikšovský uvažovat o vysokoškolském studiu. "Přihlásil jsem se na Vysokou školu finanční a správní. 31. srpna jsem se byl zapsat," říká Tomáš dále na svých stránkách www.tomasmiksovsky.com. "Tak se Vám přiznám, že nevím asi do čeho jdu, ale já to zvládnu! Momentálně si také přivydělávám jako brigádník-řidič."
S motocykly přichází první oficiální jezdec mistrovství světa supersport z naší země do styku stále. Často navštíví Tommyho některý z kamarádů, který mu i půjčí k vyzkoušení silný stroj. Není to ovšem jízda na závodním speciálu, ani rychlé jízda na závodním okruhu, snad i proto Tommy s úsměvem dodává: "Co Vám budu povídat, jezdil bych i pozadu!"

www.tomasmiksovsky.com

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist