Jarda Huleš dnes havaroval

Jaroslav Huleš dnes havaroval při testování na brněnském okruhu a způsobil si zranění ramene, které ho patrně vyřadí z prvního závodu Mistrovství Světa Endurance.

Na brněnském okruhu dnes proběhlo testování rakouského týmu WRT Honda Austria, kterého se zúčastnil pouze český jezdec tohoto týmu, Jihočech Jaroslav Huleš. Krátce po zahájení odpolední části testování došlo k havárii motocyklu Honda CBR 1000RR FireBlade, který pilotoval Jarda Huleš. Při této havárii utrpěl Jarda zranění ramene. První příznaky nasvědčovaly zlomenině klíční kosti, pozdější zprávy dokonce hovoří o vytrženém ramenu. Každopádně bylo zranění velmi bolestivé, což bylo vidět na výrazu Jardova obličeje, když ho s „napíchnutou“ kapačkou nakládali do sanitky, která ho převezla do brněnské nemocnice ke kontrole zranění.
Jaroslav Huleš by měl příští týden absolvovat svůj první závod na čtyřtaktním motocyklu, první závod Mistrovství Světa Endurance, který se jede na okruhu Assen. Jak komplikované zranění ramene je, v tuto chvíli přesně nevíme, jisté se však zdá být, že Jarda k prvnímu závodu nevyjede.
Jaroslav Huleš je však bojovník a tak všichni věříme, že stejně nakonec do Assenu odcestuje a k závodu nastoupí.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist