Jakub Smrž děkuje fanouškům

Jakub Smrž děkuje prostřednictvým těchto stránek svým fanouškům, kteří ho v Brně podpořili.

Start do závodu se mi celkem podařil, zůstal jsem na své pozici a nepropadl. Zpočátku mě to hodně klouzalo, třikrát jsem skoro spadnul. Po zahřátí pneumatik to přestalo a tak jsem se přizpůsobil podmínkám. Skupina ve které byl Pešek, Heidolf, Gemmel a Battaile měla již nějaký náskok a tak jsem je začal stíhat.
Nejprve jsem dojel Lukáše Peška a předjel ho, po polovině závodu jsem dojel i ostatní a postupně předjel. Jezdili jsme stabilní časy a zhruba tři kola před cílem jsme dojeli třináctého Daviese. Neustále se mezi námi bojovalo a v těchto soubojích měly navrch rychlejší Aprilie. Musel jsem to všechno dohánět v zatáčkách. Dostal jsem se na třinácté místo, ale v posledním kole jsem upadl.
Stalo se to v druhé, pravé zatáčce před vjezdem na stadión. Ani pořádně nevím co se stalo, asi mi odešel zadek. Byla to pořádná rána, ani se mi nechtělo vstávat. Už dlouho jsem takhle nespadnul, sklouzlo se to a já šel přes řidítka. Jsem celkem zdravotně v pohodě, jen teď musím ledovat již dříve operované koleno. Byl to dobrý výkon, ale mrzí mě to, takové jsou však závody.
Všiml jsem si, že na jedné tribuně je ten transparent co ho měli fanouškové na tom pátečním setkání a tak když mě odváželi do depa, řekl jsem tomu co mě vezl ať tam zajede. Hodil jsem jim alespoň rukavice.
Chtěl bych také poděkovat všem ostatním fanouškům, kteří mi v Brně fandili. Byla to neuvěřitelná podpora, za kterou bych Vám chtěl poděkovat. Děkuji Vám.
Kuba #96

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist