Haga se cítí ve formě

Japonský jezdec italské Aprilie Noriyuki Haga se cítí před Sachsenringem v dobré formě, naopak Colin Edwards se pro něj nového okruhu nebojí.

Po brněnském testování se jezdci Aprilie odebrali na krátkou dovolenou aby již tento týden absolvovali propagační akce nejen v sídle italské továrny v Noale. Spousty fotek, natáčení videa pro prezentaci nového motocyklu Aprilia RSV 1000 pro rok 2004. To vše absolvovali jezdci Colin Edwards a Noriyuki Haga, kteří vše završili natáčením pro televizní kanál Italia 1 TV.
"Hodně, hodně jsem si užíval jízdy na nové RSV, ale pochopitelně jsem nezapomněl na vývojový program stroje RS3 Cube," říkal americký jezdec týmu Alice Aprilia Colin Edwards. "Nikdy jsem na okruhu Sachsenring nebyl, ale řekli mi, že je to klikatá dráha jako talíř špaget. Není to žádný problém, já mám špagety hodně rád," vtipkoval Edwards.
"Zahrnuli mě komplimenty, protože jsem před kamerou působil sebevědomě," pochvaloval si Noriyuki Haga. "Chtěl bych každému poděkovat za jejich pozitivní poznámky. Rád bych slyšel stejná slova i po nedělním závodě. Jsem nyní v dobré formě a tak očekávám dobrý výsledek."

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist