Fortuna Gauloises Tech 3

Marco Melandri se dostává do formy, Norick Abe doplatil na pád svého soupeře.

Marco Melandri (6. místo)
Jsem zklamaný. Dnes vše vypadalo dobře, motocykl, pneumatiky, nastavení bylo dobré a já měl dobrý start. Udělal jsem však v prvním kole chybu a věděl jsem, že to bude těžké. Myslel jsem si, že bych mohl na začátku závodu zachytit Maxe a následovat jej, ale pak mě začala bolet má pravá paže a já nemohl dobře ovládat plyn a přední brzdu. Motocykl je lepší, ale pro Mugello budu potřebovat více síly.
Norick Abe (nedokončil - pád v prvním kole)
Jsem z toho trochu zklamaný. Neil Hodgson těsně před mým motocyklem prohrál kontrolu na svým strojem. Byl jsem u něj opravdu blízko, tak 50 centimetrů. Nebylo tam nic, čím bych mohl zabránit nehodě a vyhnou se mu. Takovéto věci se při závodech stávají, ale je těžké se s tím smířit.
Hervé Poncharal (šéf týmu Fortuna Gauloises Tech 3)
Myslím si, že je to nakonec stejně to nejlepší v co jsme mohli doufat. Marco možná mohl zůstat před Edwardsem, ale jeho pravá paže mu způsobila potíže. Bylo ale důležité dokončit závod. Naše časy byly dobré a tak začínáme vidět náš potenciál. Marco dnes opravdu porozuměl mnoha věcem. Škoda, že Norick nemohl dokončit celý závod, mohli jsme mít dva jezdce na dobrých pozicích.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist