Fogarty znicil hodne

Neprilis lichotive se vyjadruje o Carlu Fogartym sef motocyklove firmy SKT, Eskil Suter. Dokonce ho pojmenoval jako arogantniho idiota.

Fogarty znicil hodne
Firma Suter Racing Technology ukonci v dubnu svou spolupraci s WSBK tymem Carla Fogartyho. Nadale bude ale v pozadi ridit vyvoj seriovych motocyklu a dodavat urcite dily pro zavodni motocykly. Revizi zavodnich motocyklu ovsem prevezme Ricardo Engineering. A zde je bilance vzajemne spoluprace: 48 startu, z toho 1x treti a 2x pate misto byly jedinymi svetlymi okamziky tohoto spojeni. O tom, co bylo ve skutecnosti za kulisami, se neprilis lichotive vyjadruje byvaly jezdec Grand Prix kubatury 250 ccm a sef firmy, Svycar Eskil Suter.
"Vzajemna spoluprace vlastne neexistovala. My jsme meli kontakt s nekolika inzenyry a ti potom predavali vlastni poznatky dale na Fogartyho. On je ovsem arogantni idiot! Ja sam nejsem zavisly na ukonceni projektu s Fogartym, vzdyt nyni spolupracujeme napriklad s MotoGP tymem Kawasaki. Chtel bych ale jasne rici, ze jsem sam chtel na projektu s Petronasem mnoho dokazat a chtel jsem mit uspechy. Ale Fogarty toho znicil opravdu hodne. Motocykly jezdi bmezi umistenimi 5. az 10., ackoliv se na nich v poslednich sesti mesicich neudelala zadna zmena. To znamena, ze bylo mozno udelat daleko vice a to me hodne stve. Momentalne existuje prechodne obdobi, ktere prekleneme. My budeme az do Misana nadale nektere soucastky dodavat, pak prijde ke slovu Ricardo. Nabidl jsem jim take, ze predam dosavadni informace. Nejsme prece v materske skolce. I ja mam zajem na tom, aby byly uspechy. Ale na zaver bych chtel rici, pokud zustane WSBK v rukou Flamminiho, tak bude za chvili mrtva!", dodava na zaver Eskil Suter.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist