Filip Salač jezdcem týmu Llinsual HMA Racing

Vicemistr mistrovství Moriwaki 250 Junior Cup 2014, třináctiletý Filip Salač, má v letošní sezoně znovu napilno. V lednu se Filip společně se španělským týmem Llinsual HMA Racing zúčastnil testovacího víkendu na okruhu ve španělské Cartageně. Na motocyklu Beon najezdil několik set kilometrů a ke spokojenosti všech bylo rozhodnuto. Filip se pro letošní rok stane jezdcem týmu Llinsual HMA Racing s tovární podporou Beonu při španělském mistrovství Pre Moto 3 CEV.

Touto cestou děkujeme celému týmu za skvělou práci a majiteli Thomasovi za velkou pomoc se zajištěním zázemí pro celou rodinu, jelikož tento rok budeme většinu času trávit právě ve Španělsku, kde se bude Filip pilně připravovat na závody a samozřejmě se věnovat i škole.

Jako každoročně se také letos zúčastníme ještě jednoho šampionátu, a to sice nově vypsaného ME Superstock 250cc na motocyklu Moriwaki, kde jsme využili nabídky Davida Ouředníčka a pod záštitou jeho týmu Dafit Motoracing se tak můžeme prezentovat nejen v zahraničí, ale především na domácím okruhu Autodrom Most. Tímto chceme Davidovi moc poděkovali a těšíme se na spolupráci.

Při této příležitosti chceme ještě jednou poděkovat týmu Montáže Brož Racing, především pak jeho majiteli Jiřímu Broži za podporu, které se nám v loňském roce dostalo a za další spolupráce pro rok letošní. Velké díky patří všem ostatním partnerům, kteří nás podporují a bez nichž bychom tento sport nemohli dělat.

Filip Salač: „Rád bych poděkoval hlavně rodině, sponzorům a všem, co mi fandí a pomáhají. Jsem moc rád, že jsem dostal možnost účastnit se opět dvou různých šampionátů, protože každý trénink a závod navíc, pro mě znamená mnoho nových zkušeností a posouvá mě o krok dál. Také v tomto roce se budu snažit podávat co nejlepší výkony.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist