Další oficiální prezentace

Po týmu Elit Grand Prix, který učinil svou oficiální prezentaci ve středu na pražské motocyklové výstavě, se představily při oficialitách další týmy. V Catalunyi se prezentovaly týmy Camel Pramac Pons a Telefonica MoviStar Honda.

Včera se na okruhu Montmelo v katalánské Barcelony mimo jiné konaly dvě velké prezentace oficiálních týmů MotoGP. Těmito týmy byly dva tovární týmy japonské Hondy a sice Camel Pramac Pons a Telefonica MoviStar Honda.
"Jistě si můžete představit, že máme mnoho žádostí o sponzorství, ale věděli jsme, že MotoGP a Honda Pons je pro Camel ideální partnerství s velkým rodokmenem", říkal při prezentaci týmu Sita Ponse Viceprezident marketingu a prodeje firmy JT-International pan Roberto Zanni. Po odhalení strojů Honda RC 211V v krásné žluté barvě, které mimochodem učinil Valentino Rossi, pan Zanni dodal: "Když mi Sito řekl, že za tým budou jezdit Max a Tohru, byla to třešnička na vrcholu našeho dortu. Upřímně věřím, že budeme s těmito jezdci a v tomto týmu napadat vítězství v každém závodě a nakonec i samotný titul." Já jen dodám, že díky tomuto sponzorovi se bude muset velké množství fanoušku Maxe Biaggiho hodně rychle přeorientovat z ďábelské červené na uklidňující žlutou barvu.
Tak trochu ve stínu prezentace týmu Sita Ponse odezněla i prezentace týmu Fausta Gresiniho, tedy týmu Telefonica MoviStar Honda, který má za své jezdce muže jenž tohoto silného sponzora přinesl s sebou k tomuto týmu od továrny Suzuki. Tímto mužem je španělský pilot Sito Pons a druhým pilotem je japonský bývalý Mistr Světa třídy 250 ccm Daijiro Kato, který právě pod tímto sponzorem získal svůj prozatím jediný titul světového šampióna.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist