Burns dokončil první závod

Zatímco David De Gea havaroval již v prvním kole, Chris Burns dokončil první závod ve třídě MotoGP.

Jezdec týmu WCM David De Gea havaroval v prvním kole závodu MotoGP na australském Phillip Islandu. Po havárii již nemohl dále pokračovat, protože jeho motocykl se krátkodobě ocitl v plamenech.
"Z havárie v prvním kole jsem velmi zklamaný," říkal španělský jezdec v neděli odpoledne. "Měl jsem nějaké technické problémy, které bude můj šéf týmu zkoumat. Vše co mohu říci je, že doufám v lepší závod ve Valencii. Opravdu to zde nebyl pro mě dobrý víkend."
Poprvé dokončil závod druhý jezdec Cliffordova týmu Chris Burns z Británie, který byl v cíli klasifikován na devatenáctém místě. Pro mladého jezdce to byla jistě velká zkušenost, kterou by mohl zužitkovat v následujícím závodě."
"Je to dobrý pocit, když jsem dokončil svůj první závod ve třídě MotoGP," říkal v cíli Burns. "Chtěl jsem dokončit pro chlapce z týmu, ale abych řekl pravdu, tak jsem chtěl skončit na jiném místě. Po pěti kolech mi odešla pneumatika a motocykl byl hodně nestabilní. Opravdu jsem na motocyklu nemohl lépe jet. Jezdil jsem asi o dvě sekundy pomaleji než v sobotu, ale chtěl jsem přivézt motocykl domů, dokončit závod. Ve Valencii je má poslední šance."

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist