Bologna Motorshow

U příležitosti tradyční výstavy Bologna Motorshow se konal neméně tradiční závod motocyklů třídy Supermoto, kterého se zúčastnily hvězdy MotoGP.

Ve středu se konal u příležitosti tradiční boloňské Motorshow zajímavý motocyklový závod třídy Supermoto, kterého se na speciálním okruhu zúčastnilo mnoho známých tváří. Vedle několika jezdců z Mistrovství Světa Superbike, z nichž vyzdvihněme především Bena Bostroma a Giovanni Busseie, se představilo mnoho jezdci z Grand Prix. Na motárdových motocyklech se v Bologni proháněli například Marco Melandri, Troy Bayliss, Alex de Angelis, Randy De Puniet, Mattia Pasini, Julian Simon či Andrea Dovizioso.
“Byl jsem trochu překvapený tím, jak jsem jezdil dobře,“ řekl po závodech celkový vítěz Marco Melandri. “Věděl jsem, že jedu rychle, ale favority tohoto závodu byli Troy Bayliss a Ben Bostrom, to jsou v tomto z nás jistě nejlepší jezdci. Přijel jsem sem hlavně kvůli legraci, ale jakmile si sednete na motocykl, vše přemůže závodnický instinkt. Byl to pěkný závod, dvacet výborných kol. Jsem si jistý, že pro diváky to byla nádherná podívaná.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist