Austrálie a Gresiniho hoši

Velice solidních výsledků dosáhli na okruhu Phillip Island jezdci týmu Telefonica MoviStar Honda - Sete Gibernau a Colin Edwards.

Jezdci týmu Telefonica MoviStar Honda dokončili všechnu naplánovanou práci pro australské testování již během dopolední části třetího dne testů na okruhu Phillip Island. Pro Colina Edwardse i Sete Gibernaua to byl další pozitivní test, který ukončili již v poledne třetího dne, a to s dobrým pocitem a především s dobrými výsledky, jenž jim dávají velké naděje do letošního šampionátu.
Colin Edwards
Ještě je před námi několik věcí, které musíme učinit, ale nemohl bych být zřejmě spokojenější. Motocykl byl zde v Austrálii dokonalý, stejně jako minulý týden v Malajsii. Jinými slovu lze říci, že jsme rychlí na dvou hodně různých okruzích. Po tomto testu jsem se utvrdil ve své víře, že jsem ve velkém týmu. Všichni pracují velmi usilovně a dobře, obzvláště Fabrizio Cecchini, tem mi vždy dá mnoho rad. Hodně jsem se naučil, ne jen o technice, ale také má italština se zlepšila.
Sete Gibernau
S výsledkem z Austrálie jsem velmi spokojený. Motocykl je dokonalý a já byl schopný zajet několik rychlých časů, a to dokonce na tomto okruhu, na kterém jsem v minulosti nikdy nezajel rychlý čas. Nyní cítím větší důvěru a jsem připravený na šampionát. Jsem na tom dobře fyzicky i mentálně, nemohu si přát více!
Fausto Gresini – manažer a majitel týmu
S výsledky, které můj tým dosáhl v Austrálii, jsem nesmírně spokojený. Dokázali jsme být velmi konkurenceschopní. Tým jde správným směrem, není žádná pochybnost o kvalitách obou mých jezdců. Činí mě to pozitivním, věřím, že v tomto roce budeme viděni na špici!

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist