Alzamora bude testovat

Emilio Alzamora se již chystá na své první testování ve svém novém týmu, do kterého po skončení loňské sezóny přestoupil s nadějí na zisk dalšího titulu.

“Dovolenou jsem trávil především se svou rodinou, ale také jsem jel se svou přítelkyní na pět dnů do Londýna“, říkal Emilio Alzamora, který se nyní připravuje na novou sezónu cvičením a jízdou na motokrosovém motocyklu.
Alzamorův nový tým, tedy tovární tým španělské Derbi, nyní čeká první test letošního roku, který se odehraje o tomto víkendu na okruhu Jerez de la Frontera. “Tým strávil hodně času vývojem nového motoru. Nyní budeme konečně vidět zda máme konkurenční stroj. Doposud jsme pouze jen tak zkoušely, nebyly to žádné ostré testy“, říká tento bývalí Mistr Světa třídy 125 ccm.
Jediné mé pochybnosti ohledně mého nového týmu bylo technické složení týmu. To je to, proč jsem trval na špičkové kvalitě mého hlavního technika a když jsem se dozvěděl, že to bude Olivier Liegois, ihned jsem věděl, že tento projekt bude v dobrých rukách“, říká Alzamora na adresu svého nového vedoucího posádky a dodává, že je v týmu, který chce bojovat o titul Mistra Světa. Emilio Alzamora a jeho profil

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist