A opět další fotky

Konečně se dostávám ke zpracování fotografií z posledního závodu MEZ MČR, který se konal na okruhu Hungaroring. Dnes vám představuji první část další rozsáhlé galerie.

A je tu další galerie o šedesáti obrázcích. Tentokrát se vracíme k poslednímu závodu Mezinárodního Mistrovství České republiky, který se konal na sklonku měsíce srpna na maďarském okruhu Hungaroring. Dnes se můžete podívat na fotografie ze tří závodů přeborových tříd (Supermono, 125 SP a společný závod Volná 250 - 600 a přes 600), které se na Hungaroringu pochopitelně konaly společně se závody MEZ MČR. Na samotné mistrovské třídy se mužete těšit v další galerii, kterou nyní připravuji.
Jen ještě malé upozornění k některým fotografiím - několik fotek je mírně nažloutlých, není to způsobeno špatnou kvalitou vašeho monitoru, ale tím, že jsem to fotil v půl osmé večer, kdy slunce již stálo hodně za obzorem. Společný závod Volných tříd se totiž konal v sobotu hodně pozdě odpoledne, spíš by se dalo říci, že se startovalo již dost brzo večer.
Na fotografie se můžete podívat v sekci FOTOGALERIE.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist