"Sametová vzpomínka na Amose"!

Sobota 17.listopadu je prvním víkendem po posledním závodě letošní sezóny MotoGP ve Valencii, 17.listopad je také státním svátkem České republiky, ale my tentokrát nebudeme slavit výročí "sametové revoluce", ale zavzpomínáme společně s našimi pozvanými hosty - BRNĚNSKÝMI motocyklovými jezdci na legendárního BRNĚNSKÉHO motoristického novináře Amose Krejčího !

Všichni pozvaní jezdci nám v moderované besedě zhodnotí nejen svoji uplynulou sezónu, ale  představí plány do té příští!

Symbolické je také, že Vám termín našeho setkání oznamujeme právě o tomto víkendu, tedy na "dušičky", tj. při vzpomínce na naše všechny zesnulé...
Pořadatelem je ABAJAFANS-KPO o.s. a pan Miloš Bernátek, majitel klubu Šelepka v Brně. Akce pro veškerou širokou veřejnost se tedy koná v sobotu 17. listopadu 2012 a začíná v 16. hodin a vstupné se nevybírá.

A s kým budete moci besedovat, resp. od koho si odnést z následující autogramiády podpis? Jedná se pouze o brněnské motocyklové závodníky a naše pozvání přijali:


Karel Abraham - pilot prestižní kubatury MotoGP, vítěz závodu Moto2 ve Valencii 2010, letos v závodech královské kubatury tohoto nejprestižnějšího motocyklového závodění dojel celkem 6x v Top-10.



Karel Hanika - vítěz tří závodů Red Bull Rookies Cupu 2012, kromě toho získal letos další 4 podiová umístění a celkově se umístil v tomto juniorském "mistrovství světa" na skvělém třetím místě.



Ondra Ježek - závodník seriálu "Superstock 1000 FIM Cup". Ačkoliv naskočil do této divácky atraktivní disciplíny teprve v průběhu sezony, tak nakonec obsadil 11. místo, když ve všech pěti posledních závodech dojel v Top-10.



Michal Filla - je nejen protagonistou šampionátu Alpe Adria, kde se letos stal šampionem kubatury superstocků do 1000 ccm, ale také skvělým pilotem mistrovství světa Endurance. Jeho tým až do posledního závodu bojoval ve stocích o celkové prvenství.



Michal Šembera - vynikající závodník šampionátu Alpe Adria. Ve své kubatuře supersportů získal v tomto seriálu letos celkově bronz.




A jsme velmi hrdi na to, že naše pozvání na Šelepku přijal i bývalý jezdec šampionátu Grand Prix v kubatuře do 125 ccm, Lukáš Šembera.






Těšímě se na vaši účast na brněnské Šelepce!

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist