Wrooom 2011: Ducati představí Rossiho

Ital Valentino Rossi bude oficiálně představen při tradičním lyžařském show "Wroom 2011" ve středisku Madonna di Campiglio a to společně se svým týmovým kolegou Nicky Haydenem.

Organizátoři show "Wrooom 2011" museli své plány v lyžařském středisku Madonna di Campiglio poopravit a dnešní začátek plánovaný na 17.30 hodin v Canalone Miramonti posunout na zítřek ve stejnou dobu, tedy až po meetingu “Ducati Incontra”.
 
Během těchto dnů budou oba jezdci, devítinásobný mistr světa Valentino Rossi a Nicky Hayden (na snímku) - také hovořit na tiskové konferenci ve středisku Madonna di Campiglio.
 

Bude to první Rossiho vystoupení na veřejnosti v barvách Ducati. I když se nedají očekávat žádné převratné novinky z úst italského multišampióna, přece jen je celý motocyklový svět zvědavý, co Vale řekne k prvním testům na Ducati ve Valencii v listopadu a ke stavu svého zranění po následovné operaci zraněného ramene. A proč až nyní? Všichni motocykloví fanoušci dobře vědí, že Rossiho smlouva s Yamahou do 31. prosince 2010 mu zakazovala jakákoliv oficiální prohlášení!

Ve středu potom proběhne oficiální prezentace nových barev továrních motocyklů Ducati Desmosedici GP11 na sezónu MotoGP 2011.

A jaký je vlastně program celého týdne? Tak např. zítra budou Hayden a Rossi odpovídat na otázky během tiskové konference. Po nezbytném fotografování,  kterého se zúčastní i týmový manažér Vittoriano Guareschi, bude následovat jejich setkání s fanoušky. O den později bude na otázky týkající se nového motocyklu GP11 odpovídat šéf závodního oddělení  Ducati Corse,  Claudio Domenicali. Kromě jezdců Ducati MotoGP budou ale přítomni tradičně i oba piloti " Scuderia Ferrari" Fernando Alonso a Felipe Massa, kteří zde budou představeni v rámci projektu Formule "1".


V pátek jsou na pořadu lyžařské závody a také automobilové závody na ledě. Účast Valentina Rossiho na těchto sportovních doprovodných aktivitách bude ovšem značně omezena, neboť Rossi stále ještě rehabilituje po své operaci ramene. Pátek je také závěrečným dnem 21. ročníku show "Wrooom".




Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (6x):



TOPlist