Valencia vyřeší 3 otazníky

Startovní rošt královské kubatury MotoGP na rok 2011 je skoro kompletní. Zbývá vyřešit ještě 3 otazníky, které by ale měly být během Gran Prix ve Valencii rozhodně zodpovězeny. Jedná se o týmy Repsol, Pramac a Gresini.

Finálový závod na okruhu Ricarda Torma ve Valencii by měl také doplnit kompletní mozaiku startovního roštu královské kubatury MotoGP na rok 2011. Jistota zatím není pouze ve třech případech, ale ani ty nejsou niajkým zvlášním tajemstvím. Už několik týdnů se diskutuje o tom, že tovární tým Hondy pojede sice se třemi jezdci, Andrea Dovizioso, Casey Stoner a Dani Pedrosa, oficiálně to ale nebylo potvrzeno.

Randy de Puniet pojede zřejmě, po podepsání smlouvy Toni Elias u týmu Honda LCR, ve stáji Pramac Ducati a Hiroshi Aoyama po skončení jednoroční mise svého dosavadního týmu Interwetten zakotví u Gresini Honda, což je zájem jak promotéra Dorny, tak i HRC. A protože už v úterý po GP Valencie začínají testy MotoGP na příští sezónu, tak veškeré zbývající detaily musí být zodpovězeny v nejbližších dnech či hodinách.

Startovní rošt MotoGP na rok 2011: 

Yamaha
Jorge Lorenzo, Ben Spies

Repsol Honda
Casey Stoner, Dani Pedrosa a Andrea Dovizioso (ještě není potvrzeno)

Ducati
Valentino Rossi, Nicky Hayden

Suzuki
Alvaro Bautista

Tech 3 Yamaha
Colin Edwards, Cal Crutchlow

Pramac Ducati
Loris Capirossi, Randy de Puniet (není doposud oficiální)

Gresini Honda
Marco Simoncelli, Hiroshi Aoyama (není doposud oficiální)

Honda LCR
Toni Elias

Aspar Ducati
Hector Barbera

Cardion ab Ducati
Karel Abraham

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist