Tým Repsol Honda oficiálně zveřějnil své jezdce

Včera oficiálně zveřejnil tým Repsol Honda jména svých jezdců pro rok 2006, "překvapivě" se jim stal Nicky Hayden a Daniel Pedrosa.

Tým Repsol Honda včera oficiálně oznámil již dlouho známé „tajemství“, že v roce 2006 pojede v jeho barvách vedle Nickyho Haydena trojnásobný Mistr světa Daniel Pedrosa. Tento španělský mladík se s továrním týmem dohodl již v květnu při Grand Prix Francie, přesto jeho jméno bylo oficiálně oznámené až nyní.
"Je přede mnou nejdůležitější výzva, ale věřím si," říká teprve dvacetiletý jezdec, který zaujme v týmu místo po zkušeném Maxu Biaggimu. Vedle oznámení o vstupu Pedrosy do týmu Hondy, bylo také oficiálně potvrzené pokračování amerického jezdce Nicky Haydena s tímto týmem. "Druhá polovina roku 2005 byla pro mne dobrá," řekl Hayden. "Nejen vítězství v americké Grand Prix, ale i stabilní pozice mezi nejlepšími v kvalifikacích a závodech ukázaly, že jsem v roce 2005 udělal velký krok vpřed."
"Tento vzrušující a mladý tým Repsol Honda nabízí HRC fantastickou výzvu na několik let dopředu," deklaroval manažer HRC pan Satoru Horiike. "V Nickovi a Danielovi máme dva z nejlepších jezdců na světě. Všichni lidé uvnitř Hondy a Repsolu jsou vzrušení šampionátem roku 2006."
Spokojen se složením týmu je i výkonný ředitel pro komunikaci Repsol YPF pan Jaume Giro, který konstatoval: "bude to dvanáctý rok spojení mezi Repsolem a Hondou a po změnách v obou společnostech jsou toto ohromné zprávy. Míříme do budoucnosti s novou generací jezdců."

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist