Tým Forward Racing strávil dva dny na horách

Před odletem do tropického prostředí Sepangu si členové týmů NGM Forward Racing užili zimních radovánek na sněhu. Dva dny soustředění v Lombardii všem umožnilo jednak první společné setkání v novém roce a zároveň tím odstartovali novou týmovou spolupráci krátce před důležitým prvním testem královské kubatury MotoGP v Sepangu.

Do italského města Livigno, které leží v provincii Sondrio nedaleko hranic Švýcarska, dorazila kompletní jezdecká sestava NGM Forward Racingu Stefan Bradl a Loris Baz plus Simone Corsi a Lorenzo Baldassarri. Společně s ostatními členy týmu závodili na čtyřkolkách nebo v rallye na ledě, což byla ideální příležitost pro nováčky k seznámení se s ostatními.
Jedním z nováčků v týmu je Němec Stefan Bradl, který po třech letech s Hondou zkusí štěstí s Yamahou třídy Open. K dvoudenní týmové akci blíže prozradil: „Jízda na ledě je neskutečný zážitek, je to tak kluzké! Zimu mám rád a mám rád vše co k ní patří jako sníh a lyžování. Při těchto aktivitách si užijete spoustu legrace a to je na tom to hlavní. Pobyt tady v Livignu je se všemi týmovými kolegy skvělý a společně s ostatními členy týmu a sponzory jsme tu vytvořili perfektní atmosféru.“
Druhým jezdcem týmu v kategorii MotoGP je Francouz z prostředí mistrovství světa superbiků Loris Baz. Bývalý jezdec tovární Kawasaki před prvními testy roku prozradil: „Loni ve Valencii to bylo o adaptaci novému motocyklu a ještě teď zlepšujeme pozici při jízdě. První skutečný test bude právě až tento týden v Sepangu, kde se do toho budeme moci pořádně opřít.“

„Chci postupně získávat zkušenosti a vyvarovat se jakýchkoliv chyb. V prvním závodu pak uvidíme, kde jsme ve srovnání s ostatními a od tohoto momentu zapracujeme na zlepšeních, abychom byli blíž nejlepším motorkám kategorie Open,“ dodal Loris Baz, nováček v týmu a v královské kubatuře mistrovství světa silničních motocyklů.
.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist