Třináctá GP sezony – Velká cena San Marina

Kapitoly článku

Red Bull Rookies Cup – Preview

Do konce sezony zbývá odjet jen tři závody, takže souboje o vítězství v jubilejním desátém ročníku vstupují do své finální části. O nadcházejícím víkendu je jeden závod v Misanu a sezona skončí koncem září dvojicí klání na dráze MotorLand Aragónu.

Průběžné hodnocení vede Ayumu Sasaki, který nasbíral 187 bodů, což je o 26 bodů víc než má na kontě druhý Aleix Viu. O Celkové vítězství bude usilovat také Raul Fernandéz nebo čtvrtý v pořadí Marc Garcia, jemuž na vedení v soutěži teď schází 37 bodů. Tito čtyři závodníci jsou v této chvíli už jediní ve hře o prvenství v Red Bull Rookies Cupu.

Český závodník Filip Salač je průběžně jedenáctý a ve své premiérové sezoně si nevede vůbec špatně. Na kontě má celkem 48 bodů a na desátého Omara Bonoliho ztrácí jen jediný bod. Devátá pozice je rovněž na dohled, protože na ni mu schází jen čtyři body.

V pátek mají jezdci na programu tréninky a kvalifikaci. Sobota je dnem jediného závodu víkendu se startem v 16:30 hodin. Přímý přenosy lze sledovat na TV Nova Sport 1 nebo ZDE

Red Bull Rookies Cup - Průběžné hodnocení - ZDE

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist