Suzuki skončila v Malajsii

Tovární tým Suzuki MotoGP dnes ukončil testování na okruhu Sepang v Malajsii. Ohlasy jezdců a manažera po čtyřdenním testu naleznete uvnitř článku.

Tovární tým Suzuki MotoGP dnes ukončil testování na okruhu Sepang, kde jeho jezdci Kenny Roberts jr. a John Hopkins testovali již od soboty. Během čtyřdenního testování nasadila továrna Suzuki již i svůj nový model motocyklu GSV-R, který pod označením XRE 2.3 přináší změny motoru i podvozku. Nyní bude mít tým krátkou přestávku, k dalšímu testování nastoupí opět na okruhu Sepang 9. února 2005.
Kenny Roberts jr.
Bylo dobré vyjet opět na mém GSV-R, musím ovšem říci, že nový motocykl má naprosto odlišný výkonový potenciál. Chlapci udělali nějaké změny a já věřím, že jsem na cestě být v letošní sezóně silný. Samozřejmě je zde ještě mnoho práce, každý to ví, ale pro mne je toto po několika letech nejlepší start do sezóny.
John Hopkins
Toto byl pro tým dobrý start práce, bylo hezké opět pracovat se všemi členy týmu. Změnami na motocyklu GSV-R jsem opravdu vzrušený, je to od loňské sezóny největší skok ve výkonu, který jsem zatím u Suzuki zažil. Již se těším na příští test. Zatím nejsem zcela zdráv, ale myslím si, že můžu v roce 2005 jezdit rychle.
Paul Denning (první test v pozici manažera týmu)
Po velkém očekávání je povzbudivé mít první test dokončený. Suzuki odvedla během zimy velkou práci na zlepšení motoru. Fantastická také byla pomoc od Bridgestone, Motulu a ostatních technických partnerů. Znamená to, že jdeme správnou cestou. Budeme tvrdě pracovat na co nejlepší přípravě motocyklů GSV-R. Rád bych poděkoval inženýrům v továrně, všem jezdcům včetně Nobu a Akiyoshi, také celému týmu, který během testování odváděl skvělou práci.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist