SuisseGas bude další dva roky partnerem Yamahy

Po úspěšném roce spolupráce potvrdila tovární stáj Yamaha Factory Racing prodloužení smlouvy s oficiálním sponzorem SuisseGas na další dva roky. Dvouletá smlouva zároveň představuje větší podporu továrního týmu ze strany italské společnosti, jejíž logo bude na technice tří ladiček viditelnější.

Logo SuisseGas bude tentokrát na obou motocyklech továrních jezdců Yamahy Jorge Lorenza a Valentina Rossiho. Ve speciálním provedení bude firemní logo SuisseGas prezentováno na motocyklech YZR-M1 během zahajovacího podniku v Kataru a při obou italských podnicích v Mugellu a Misanu.

Společnost SuisseGas je jedním z předních dodavatelů zemního plynu pro italské domácnosti a průmysl. Yamaha titulárního sponzora nemá, ale smlouva s SuisseGas je pro tým Lina Jarvise důležitým krokem ve světě sponzornigu.

„Po úspěšné spolupráci v roce 2013 je rozhodnutí spolupracovat s SuisseGas také v letech 2014 a 2015 velmi vítané,“ uvedl Lin Jarvis, šéf Yamaha Motor Racing. „Pro Yamaha Factory Racing je to velmi důležitý partner a jsem si jistý, že vzájemná spolupráce bude prospěšná pro obě strany.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist