Stoner varuje Rossiho

Dvě úplně rozdílná mínění - tak by se dal nazvat souboj Rossiho s Lorenzem v Motegi. Zatímco jedni to považovali za skvělý racing, tak ti druzí - a mezi ně patří i Stoner - jsou názoru, že to bylo příliš agresivní a riskantní.

"Skvělý racing" - říkali po závodě jedni, "příliš agresivní a riskantní", byli názoru druzí. K těm druhým patřil i Casey Stoner, který říkal: "Lidé si musí uvědomit, že je úplně něco jiného sedět na motorce, anebo se na to pěkně dívat u televize. A když jsi týmový kolega a jde o titul mistra světa, tak měl jet Valentino s větším respektem".

Ex-mistr světa Casey Stoner je dále názoru, že po získání titulu mistra světa bude Lorenzo o poznání tvrdší, a pokud dojde k podobnému souboji a situace se bude opakovat, tak: "V takovém případě bude mít Valentino plné ruce práce!"


Samotný Stoner samozřejmě dobře ví, o čem mluví. Zvláště když zažil závod Laguna Seca 2008, kde tehdy Ital dělal vše možné i nemožné, aby se udržel před Australanem. Tehdy poslal Stoner Rossimu jasné varování: "Co se týká Valentina a mě, tak to se už nikdy nestane. A pokud snad ano, tak to dostane desetkrát nazpátek!"

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (7x):



TOPlist