Stav Rossiho ramene se lepší

Během 14 dní by mohl Valentino Rossi začít s aktivní terapií, v tak dobrém stavu se zdá být po lékařské kontrole tento týden zraněné a operované rameno ex-šampióna Rossiho.

Začátkem tohoto týdne ve své ordinaci v Cattolice doktor G. Porcellini Valentinu Rossimu vytáhl stehy (10) z operovaného ramene, po operaci, která proběhla 14. listopadu.
Vše šlo zatím podle plánu a Valentino bude moci za dva týdny začít s rehabilitací v bazénu a poté v posilovně. Carlo, Valentinův osobní kondiční trenér prohlásil, že se Valentino v této fázi musel omezit pouze na pasivní terapii, která byla zaměřena na zabránění ztuhnutí šlach, která by pak negativně ovlivnila hybnost paže.

Doktor Porcellini je spokojen s pooperačním stavem a za cíl označil začít po dvou týdnech s aktivní rehabilitací. Sám Valentino je zatím spokojen také a na své webové stránce pro fanoušky uvedl:


„Rehabilituji se svým ramenem a situace se zlepšuje. Od operace uběhly dva týdny a nyní mně doktor Porcellini vytáhl stehy. Okamžitě začnu v posilovně pracovat na ostatních částech a pokračovat v pasivní rehabilitaci ramene, abych zachoval pohyblivost paže. Za dva týdny začnu aktivně cvičit v bazénu a posilovně s cílem být pořádku na třídenní testy v Sepangu (1.-3.2.2011) Musíme pracovat velmi rychle, ale doufám, že budu v dostatečné formě na první testy s Ducati v roce 2011 v Sepangu. Všechny zdravím.“

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist