Spekulace jezdeckých rošád spojených s odchodem Jorge Lorenza

Po oznámení Jorge Lorenza, že po závodě ve Valencii končí, je nyní otázkou, kdo Španěla u Repsol Hondy nahradí. Jezdců má HRC na výběr hned několik, ale zřejmě to nebude jen Honda, kdo chce provést změny v závěru roku.

HRC má na pozici za Jorge Lorneza jezdce jako Cal Crutchlow, Takaaki Nakagami, Álvaro Bautista, Stefan Bradl nebo Johann Zarco a Alex Márquez. Nicméně různé okolnosti ať už v samotných výkonech jednotlivých protagonistů nebo jejich vazby na jiné sponzory než Red Bull otevírají stále víc šance pro bratra Marca Márqueze, Alexe. Uvidíme, zda se Honda rozhodne ještě dnes zveřejnit konkrétní jméno nebo si nechá čas na oznámení až po posledních testech roku v Jerezu.

Hodně se teď spekuluje ohledně Johanna Zarca a jeho možné cesty k týmu Avintia, kde má nahradit Karla Abrahama. Nicméně Francouz uvedl, že chce mít dobrý tým s dobrou motorkou a to podle Zarca není soukromá Avintia s omezeným rozpočtem. Je jasné, že to poslední co Zarco chce je závodit právě místo Abrahama. Jeho cílem a cílem jeho podporovatelů, což je výrazná síla v paddocku MotoGP, je nyní jednoznačně Honda.

Už byly i takové spekulace, že Johann Zarco zamíří k Pramac Racingu a Jack Miller nahradí v továrním týmu Danila Petrucciho, který nepodává ideální výkony. Nicméně na tyto spekulace reagovali představitelé týmu italského výrobce rezolutním popřením. V neděli ráno je tu další informace, že Zarco přijde k Pramac Racingu, Miller půjde do továrny Ducati a Petrucci k Avintii. Tak uvidíme.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 14 Kč od 7 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Rosička přispěla 2 Kč
jannyk přispěla 2 Kč
Ritchy přispěl 2 Kč
33.petr přispěl 2 Kč
krysopes přispěl 2 Kč
masi přispěl 2 Kč
puod přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist