Soutěž o pozvánku na testování týmu Elit GP

Týmy Elit Caffe Latte GP Racing a Cardion AB Motoracing budou testovat v Brně, server www.racing.motorkari.cz díky společnosti Elit CZ s.r.o. pro Vás připravil soutěž o deset pozvánek (vstupenek) k shlédnutí tohoto testování.

Tomova operace proběhla velmi dobře, o jeho startu v Mugellu se rozhodne příští týden.
Dnešní operace zlomeniny levé klíční kosti proběhla velmi dobře. Zároveň při ní došlo k fixaci předchozí zlomeniny pomocí speciální destičky. Nyní má Tom naordinován absolutní klid. O jeho startu v GP Itálie na okruhu v Mugello se rozhodne příští týden.
Soutěž o pozvánku na testování týmu Elit Caffe Latte Grand Prix Racing
Program testování týmu ELIT – CAFFE LATTE Grand Prix Racing na Automotodromu Brno, piloti – Tom Lϋthi (pokud to zdravotní stav dovolí), Sandro Cortese, oba Honda 125: 6.6.2006: 10:30 – 12:30, 14:30 – 16:30, 18:00 – 18:30
7.6.2006: 10:30 – 12:30, 14:30 – 16:30
Úřadující mistr světa ve třídě 125 Tom Lϋthi neměl dobrý start do této sezóny. Při smolném pádu na IRTA testech v Barceloně si zlomil klíční kost a do prvních GP nastupoval ještě s tímto nedoléčeným zraněním. Po rekonvalescenci se opět postupně dostával do formy, kterou potvrdil vítězstvím v GP Francie. Aby však nebylo smůly dost, ve středu 24.5. si znovu zlomil levou klíční kost při testování na Sachsenringu. Nyní je již po úspěšné operaci, při níž byla navíc předchozí zlomenina zpevněna speciální destičkou. O jeho startu v GP Itálie a také testování na Automotodromu Brno 6.-7.6. se rozhodne příští týden. Tom by ale měl do Brna s týmem přijet, pokud nenastanou komplikace, a zúčastnit se tiskové konference.
V rámci tohoto testování vyhlašuje server www.racing.motorkari.cz soutěž o deset pozvánek na testování týmu Elit Caffe Latte Grand Prix Racing. Pokud správně odpovíte na jednoduchou otázku a svou odpověď odešlete co nejdříve na email: racing(a)motorkari.cz, máte možnost navštívit testy dvou českých týmů, které reprezentují naší zemi v nejsledovanějším motocyklovém šampionátu. Pozvánku pro dvě osoby, kterou do této soutěže věnovala prostřednictvím pana Pavla Vokatého společnost Elit CZ s. r. o. získá celkem deset lidí. Bude to těch deset lidí, kteří nejrychleji odpoví na zadanou soutěžní otázku:
Kdo se stal v roce 2005 mistrem světa v motocyklové třídě Grand Prix 125 ccm?
Vedle týmu Elit Caffe Latte Grand Prix Racing budou v Brně ve stejné dny testovat i Jakub Smrž a Karel Abraham z týmu Cardion AB Motoracing. Dle dostupných informací není vyloučen ani start několika dalších týmů z grand Prix.
Do vašich emailů s odpovědí na soutěžní otázku udejte prosím kontaktní adresu. Email označte předmětem: SOUTĚŽ

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist