Rossi versus Lorenzo, nebo se bude smát Pedrosa?

Pojede Lorenzo po podepsání smlouvy už v Indy s "čistou" hlavou, nebo se snad bude smát třetí vzadu, Dani Pedrosa? Ale Rossi je pochopitelně favoritem číslo "1"!

Valentino Rossi sice cestuje do USA s náskokem 50 bodů, ale sám zůstává nadále "v plné pohotovosti" a říká: "Byla by to blbost, díky našemu velkému náskoku něco podcenit. Mistrovství ještě zdaleka neskončilo a všechno je ještě možné. Lorenzo je hodně silný jezdec a jistě zkusí získat o víkendu na mě nějaké body k dobru."


Jorge Lorenzo skončil vloni - poprvé v MotoGP na mokru - v Indy na bedně a vzpomíná na toto podium následovně: "Byl to hodně bláznivý závod, který měli asi přerušit už dříve, neboť hurikán Ike byl hodně silný." 

K poslednímu závodu v Brně pak Jorge poznamenává: "Ačkoliv jsem spadl, tak to nepoznamenalo vůbec mou sebedůvěru. neboť jsem byl už od pátku hodně rychlý."
 

A na téma titul mistra světa dodává: "Pokud mám být upřímný, tak na něj už nemyslím. Ale po třech měsících bych zase rád vyhrál závod. Ovšem následujících 10 dní bude hodně náročných, neboť Misano se jede hned další víkend.". 


Pokud se Dani Pedrosovi podaří nyní v USA podium, tak se posune na třetí místo v tabulce MS. Stejně jako Rossi a Lorenzo, se Pedrosa do Indy velmi těší, neboť: "Indy Grand Prix je typická americká trať s obrovským komplexem boxů a a gigantickými tribunami. Doufám, že se mi podaří zopakovat Lagunu Secu (zde Pedrosa vyhrál - pozn. redakce). Jsem totiž přesvědčen o tom, že naše ztráta v Brně na obě Yamahy neodpovídala současnému potenciálu Hondy.! 

Ovšem Pedrosa, stejně jako oba dva tovární jezdci Yamahy, si přeje hodně lepší počasí než bylo vloni, kdy se závod nakonec musel předčasně - 8 kol před cílem - kvůli Ike ukončit.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist