Rea: Neuvěřitelná zkušenost

Honda Racing Corporation ukončila dodatečný třídenní test kubatury MotoGP na okruhu Sepang Circuit, kterého se zúčastnili superbikový pilot niozemské stáje Castrol Honda Brit Jonathan Rea a japonský testovací pilot HRC, Japonec Kousuke Akiyoshi.

Třídenní test Honda Racing Corporation (HRC) se měl vlastně skončit dle plánu už včera. Ovšem déšť nedovolil včera moc testovat a tak se všichni rozhodli ho prodloužit i na dnešní den, kdy se testovalo ještě další 3 hodiny. 


Na okruhu jezdili testovací jezdec Kousuke Akiyoshi a superbiker Jonathan Rea. Ovšem oba dva měli úplně jiné testovací úkoly, zatímco Japonec Akiyoshi měl uvést v praxi informace, které při posledním testu ve Valencii získali jezdci HRC, tak Rea si měl vlastně zvyknout na motocykl MotoGP RC212V a udělat si o něm "svůj obrázek". Při teplotě okolo 30°C absolvoval za slunečného počasí kolem 40 okruhů. 

"Jet na RC212V byla neuvěřitelná zkušenost. Tento čtyřdenní test byl vyplněním mého snu a já jsem neuvěřitelně šťastný, že mě HRC sem do Sepangu pozvala", řekl velmi šťastný Rea a dále mj. pokračoval: "Byl jsem také velmi rád, že jsme ještě o den prodloužili toto testování."  

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist