Randy de Puinet pojede v roce 2008 LCR Hondu

Dvouletou smlouvu se svym byvalym sefem Luciem Cecchinellem podepsal 26-lety Francouz Randy de Puinet a pojede tak misto Spanela Carlose Checy motocykl Honda v kralovske tride MotoGP.

Francouz Randy de Puinet jezdil za tento tym v letech 2003 a 2004 na tovarni Aprilii 250 cc a ziskal pro Cechinella celkem 17 podiovych umisteni, 4 vitezstvi a 7 Pole position.
Tim se pochopitelne kolotoc prestupu dale roztocil a jelikoz Carlos Checa s nejvetsi pravdepodobnosti zamiri do serialu WSBK, tak v MotoGP je mozny nasledujici vyvoj.
Pokud opravdu a vse tomu nasvedcuje, se vrati Japonec Shinya Nakano ke Kawasaki, tak jeho misto v italske staji Konica Minolta zaujme Ital Andrea Dovizioso.
A je tedy pouze otazkou, zda Kawasaki vedle Johna Hopkinse a ev. Shinyi Nakana, nasadi do pristi sezony 3 zelene motocykly, v tom pripade by ten treti pilotoval Australan Anthony West, ktery ma za sebou po Brne uz 5 zavodu MotoGP v kralovske kubature, kdy doposud vzdy bodoval, nejlepe pak v Laguna Seca jako 7. a naposled u nas v Brne jako 12.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist