Prodloužení smlouvy s Yamahou Ital Rossi nevylučuje

Devítinásobný mistr světa Valentino Rossi uvedl v předvečer zahájení Velké ceny Německa, že bude závodit také po roce 2018, pokud zůstane stejně konkurenceschopný jako je teď. Italovi končí smlouva s týmem Movistar Yamaha MotoGP právě po skončení sezony 2018 a všichni jeho fanoušci, možná i s vedením šampionátu, s napětím očekávají, jak se italský šampion rozhodne.

Ital Valentino Rossi na téma prodloužení smlouvy uvedll, že pokud zůstane také v příštím roce stejně konkurenceschopný, bude s továrnou tří ladiček pracovat na jejím prodloužení.

„Když jsem podepsal současný kontrakt, myslel jsem, že možná bude poslední, ale nebyl jsem si jistý,“ uvedl osmatřicetiletý Rossi a pokračoval: „Záleží na spoustě věcí a rozhodnu se příští rok v úvodu sezony. Ale pokud budu stejně konkurenceschopný a schopný vyhrávat, budu pokračovat.“

V letošním roce už Valentino Rossi vedl průběžné hodnocení šampionátu, na které nyní z třetí pozice ztrácí sedm bodů. Ital už jednadvacátou sezonu bodoval vítězstvím v závodu a stále touží získat jubilejní desátý titul.

„Od loňské Barcelony se hodně změnilo, protože jsme měli devět různých vítězů a letos jich už máme pět. To znamená, že klíčové je vyhrávat závody, kde jen to motorka a pneumatiky dovolí a zároveň se snažit nedělat zbytečné chyby v náročných víkendech,“ dodal Valentino Rossi.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)
Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 0.5 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
kopetr přispěl 0.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist