Pramac d´Antín MotoGP se představí doma

Tým Pramac d´Antín MotoGP s jezdci Alexem Hofmannem a Jose Luisem Cardosem se o tomto víkendu představí v domácí Grand Prix.

Domácí výzvě bude v Catalunyi tento víkend čelit tým Pramac d´Antín MotoGP, v jehož středu jsou německý pilot Alex Hofmann a Španěl Jose Luis Cardoso. S motocykly Ducati Desmosedici GP6 osazených do pneumatik Dunlop se pokusí dvojice jezdců přijmout výzvu svých soupeřů a získat co nejvíce bodů. Celý tým bývalého motocyklového závodníka Luse d´Antína je před domácím závodem velmi motivovaný a především připravený odevzdat maximum pro dosažení přívětivého výsledku, kterým by byly body od obou svých jezdců.
Luis d´Antín – šéf týmu
Jsme zpátky ve Španělsku. Naše ústředí je v Madridu, a tak tento víkend bude pro všechny v našem týmu velmi důležitý. Závodit doma zvyšuje naší motivaci, také máme španělského jezdce Jose Lusie Cardosa ze Sevilly. Budeme se snažit získat před našimi fanoušky a sponzory dobré výsledky hned od úvodního tréninku.
#66 Alex Hofmann
Catalunya je krásná dráha, je rychlá a docela podobná Mugellu. Má dlouhou rovinku. Obecně mohu říci, že se mi ten okruh líbí. Během IRTA testů jsme zde měli nějaké obtíže a proto budu usilovně pracovat na zlepšení nejen já, ale i celý tým. Jako vždy, tak i zde ve Španělsku se pokusím dát do této práce maximum a opravdu doufám, že se mi podaří získat další body do celkového pořadí šampionátu.
#30 Jose Lusi Cardoso
Jsem opravdu nadšený a především motivovaný. Vracíme se závodit do Španělska a tak právě zde bych rád získal nějaké body. Okruh Catalunya je okruhem, který znám opravdu dobře. Leží ve Španělsku, v rodné vlasti. S Ducati jsem zde během IRTA testů najezdil nějaké kilometry a to mi jistě pomůže. Doufám, že budu mít více štěstí než obvykle. Pro mě by bylo ohromné, kdyby se mi právě na tomto okruhu, před domácími fanoušky, podařilo získat první body.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist