Pojede Niccolo Canepa uz v roce 2008 v MotoGP?

Letosni sampion superstocku tridy do 1000 cc, 19-ti lety italsky mladik Niccolo Canepa z Genovy, by dle italskych medii mohl jet v sezone 2008 pravidelne serial Grand Prix v kralovske kubature MotoGP.

Team KR pana Kenny Robertse sr. dlouho hledal reseni, jak zustat i v roce 2008 v MotoGP. Kdyz "klekla" moznost pouzit motory Ilmor a na oficielni objednani motoru Ducati uz take nezbyl cas, tak se zda, prece jen naslo reseni ! Tradicni tym, posledni dve sezony jezdici s vlastnim prototypem KR 212V s motory Honda a jezdci bratry Robertsovymi - tedy Kennym jr. a Kurtisem, ktery je staciovan na britskych ostrovech a jehoz managerem je Chuck Aksland, je zda se zachranen. S velkou pomoci Dorny a pana Carmela Ezpelety by mel jet s novym testovacim jezdcem firmy Ducati, letosnim sampionem STK do 1000 cc, Italem Niccolem Canepou.
Ten testoval motocykl Ducati kralovske tridy uz na testech v Jerezu a zajel zde 3. den testovani nejlepsi cas za 1´41.793. Jen pro zajimavost uvadim cas tovarniho jezdce Marca Melandriho ze stejneho dne, 1.41.619.
A dalsi zajimavost, pokud by k tomuto dealu doslo, tak by manazer Carlo Pernat mel ve tride MotoGP uz tri piloty - abecedne serazeni to jsou Niccolo Canepa, Loris Capirossi a Alex De Angelis,

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist