Novinky z Grand Prix

Nektere novinky ze sveta Grand Prix, ktere se tykaji nejen pristiho zavodu v Cine.

Carlos Checa s Nicky Haydenem?
19. cervence je na poradu tradicni a velmi prestizni zavod "8 hodin v Suzuce". Prvni tym Hondy by mel vytvorit Spanel Carlos Checa - ktery tovarni "Fireblade" testoval v Japonsku po turecke GP a mistr sveta Nicky Hayden. Druhy tovarni motocykl HRC bude pilotovat dvojice Brit James Toseland a Japonec Ryuichi Kiyonari, ten mimochodem slavil o vikendu v Silverstone "double".
Blizi se konec GP kariery Oliviera Jacqueho?
Z dobre informovanych kruhu v tymu Kawasaki se proslycha, ze po Grand Prix Francie v Le Mans 20. kvetna bude francouzsky ex-mistr sveta dvesteapadesatek Olivier Jacque z tymu "uvolnen". Francouz je, jak znamo, velkym zklamanim letosni sezony, vzdyt behem 3 zavodu ma na svem konte hubene 4 body. Kdo bude jeho nastupcem, se ovsem zatim jeste taji...
John Hopkins s padakem
Tovarni jezdec Rizla Suzuki John Hopkins musi nyni po svem padu pri rychlosti190 km/h na katarskych testech vynechat svuj oblibeny golf, nebot ma stale bolesti v prave ruce. A tak si vymyslel noveho konicka, skakani s padakem. Zatim sice skace pouze v tandemu, ale chysta se nyni i k solo seskokum.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist