Nejlepší citáty roku

V následujícím článku si můžete přečíst několik vybraných citátů ze světa Grand Prix, které jsem pro vás vybral a sami můžete posoudit, zda jsou pravdivé, nebo pouze k zasmání.

"Lidé si myslí, že prostě odjedeme svých 18 závodů, a zbytek času pijeme pivo, grilujeme a prostě nějak zabíjíme čas. Ale to opravdu není náš případ"Nicky Hayden. "Ducati je jako nějaká žena. Je bláznivá, ale po určité době si na ni zvykneš" Nicky Hayden o motocyklu Ducati Desmosedici GP10. "Příští rok pojedu v týmu s jedním borcem jménem Rossi, který tak trochu rozumí motorkám", Nicky Hayden o svém novém týmovém kolegovi. 


"I kdybychom měli stejný rozpočet jako má vláda USA, tak by to pro nás bylo málo", Shuhei Nakamoto - viceprezident HRC.  





"Motocykl byl opravdu normální a okay, ale v šikaně se choval jako náklaďák", Colin Edwards po závodě v Mugellu. "Na okruh vyjeli potencionální sebevrazi", Colin Edwards o některých agresivních pilotech v Moto2. "Politice v MotoGP nerozumí opravdu nikdo. Nikdo také neví, jaký kdo má k dispozici motor a jaké šasí", Colin Edwards k tématu, kdo ze satelitních jezdců má k dispozici tovární materiál. "Na hovno. První závody prostě na hovno", zhodnotil Colin Edwards první polovinu sezóny 2010.


"Nejsou to vůbec žádní tvrdí hoši, nýbrž holky. Nejsou vůbec důvěryhodní, navíc si vymýšlejí, co se jim právě hodí. Ženy, které jezdí na závodních drahách mě jdou na nervy, a toto je mužský sport", Marco Simoncelli o svých soupeřích Barberovi a Bautistovi.  


"Když se podívám na svůj vlastní obrázek, nebo na TV, jak sedím a jezdím na motocyklu, tak se sám nazývám idiotem. Ale jen tak mohu jet rychle", Ben Spies o svém jezdeckém stylu.



"Sorry, že to tak dlouho trvalo", omlouval se Casey Stoner svému týmu a sponzorům, když čekání na jeho letošní první vítězství trvalo až do 13. závodu minulé sezóny.  






"Nechtěl jsem kazit španělské oslavy a proto jsem nevyhrál", Valentino Rossi po třetím místě při Grand Prix  Španělska v Jerezu za Lorenzem a Pedrosou. "Jorge má v týmu nyní svého vlastního Jorgeho",  Valentino Rossi o svém nástupci Benovi Spiesovi jako týmovém kolegovi Jorge Lorenza. 



"Nevím, jestli měla moje motorka nějaké problémy nebo neměla. V každém případě jsem se cítil, jako bych skončil desátý a motorka dvanáctá
", Alvaro Bautista po závodě v Austrálii. 



"Umím vařit jen rýži a nudle. Takže je hodně těžké upéct pizzu", Scott Redding 





"Co snídají Finové? Led. Obrovské množství ledu ke všemu",
Aleix Espargaro o svém týmovém kolegovi Miku Kalliovi.


Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (19x):



TOPlist