MotoGP na TV Nova a Nova Sport

Po mnoha letech se přímé přenosy mistrovství světa silničních motocyklů Moto GP stěhují z Eurosportu a ČT na stanice TV NOVA a NOVA Sport.


Úspěšným jednáním se podařilo získat exkluzivní smlouvu na vysílací práva pro Českou a Slovenskou republiku, která umožňuje vysílání maximálního množství programů z jednotlivých Velkých cen.  „Pro TV NOVA je to další důležitý krok, kterým chceme fanouškům přinést ještě více skvělých sportovních zážitků za účasti českých jezdců a potvrdit, že motoristický sport děláme dobře a chceme se mu věnovat dlouhodobě",“ říká generální ředitel TV NOVA Petr Dvořák













Marek Kindernay
, ředitel stanice NOVA Sport, dodává: „O získání Moto GP jsme usilovali dlouhou dobu a jsem moc rád, že se nám to nakonec podařilo. Divákům můžu slíbit maximální možné množství přenosů, nejen samotných závodů, ale i kvalifikací a tréninků".
Stanice TV NOVA bude vysílat přímé přenosy nejprestižnější kategorie Moto GP. Ke každému závodu bude vždy připraveno moderované studio, ve kterém shrneme dění v seriálu, a především události ze závodů nižších kubatur.



NOVA Sport se bude věnovat přenosům závodů kategorie 125 cm³ a 250 cm³, které jsou z pohledu diváků zajímavé účastí několika českých jezdců. Kromě samotných závodů se bude NOVA Sport věnovat i tréninkům a kvalifikacím, které bude vysílat v pátek a v sobotu. Díky spolupráci obou stanic tak divák uvidí všechno podstatné z každého závodního víkendu. Samozřejmostí pak budou reprízy všech závodů na stanici NOVA Sport.












Moderované studio k závodům kategorie Moto GP bude moderovat Ivana Vavřínová, kterou diváci znají ze sportovního zpravodajství Sport 21. Moderátorský tým bude tvořit čtveřice zkušených komentátorů a velkých příznivců motorek, ve složení Miloš Čihák, Josef Kubíček, Václav Svoboda a Petr Jansa.

Informace o redaktorovi

Martin Hakl - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist