Moto2: Rozezlený De Angelis

Sanmarinský jezdec Alex de Angelis vyvrací názory domácích médií - RTV San Marino - o roční pauze. Více v následujících řádcích.

Budoucnost Alexe De Angelise, bývalého pilota týmu Gresini Honda v MotoGP se bude odehrávat dle jeho vyjádření v Moto2 a je to prý otázka pouze několika příštích hodin. Dále se De Angelis vyjádřil na téma šestého motocyklu Ducati v MotoGP s tím, že to vůbec není pravda. A pokud by tato i minimální šance zůstat v MotoGP byla, tak by ji velmi rád využil. Kromě toho jde De Angelis příští úterý na operaci ramene, což ho vyřadí asi na 1 měsíc z jakéhokoliv testování.


"Mám několik nabídek z Moto2, ale ještě jsem se nerozhodl. A není tedy vůbec pravda, co napsala místní média (myšleno sanmarinská), že budu muset rok stát jako Max Biaggi. O superbicích jsem v poslední době neuvažoval, i když jsem měl několik nabídek. Jsem ještě mladý a na ně mám čas, až mi bude 30-32 let. Z Moto2 je do MotoGP blíž než ze superbiků a proto pojedu v příštím roce kubaturu Moto2", řekl mimo jiné druhý jezdec z letošní Grand Prix Indy v MotoGP a celkově osmý jezdec šampionátu, Alex de Angelis. 

Toto je tedy zásadní odpověď Alexe de Angelise na minulý článek

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist