Marco Melandri zustava u Gresiniho

Mozaika startovni listiny MotoGP 2007 se pomalu plni. Jeden z dulezitych kaminku skladacky "puzzle", tedy otazka pusobeni lonskeho vicemistra sveta a v soucasne dobe tretiho muze prubezne klasifikace tridy MotoGP byl zodpovezena dnes.

Mozaika se pomalu plni, a ackoliv mel Ital Marco Melandri lukrativni nabidku od rudeho tymu Ducati, rozhodl se i pro pristi rok zustat v tymu Fausta Gresiniho. "To ze Marco u nas zustane, je pro tym velmi dulezite. Patri k nejlepsim jezdcum soucasnosti a je take bojovnikem, ktery si vzdy klade ty nejvetsi cile. A tak se pokusime, v uspesich poslednich dvou let jeste dale pokracovat (Melandri vyhral pro tuto staj v letech 2005 a 2006 zatim pet zavodu Grand Prix)"; rikal dnes spokojene sef tymu Fausto Gresini.
Take samotny Marco Melandri se dle vlastnich slov citi v tymu Fausta Gresiniho velmi dobre a zavodni sport mu prinasi od te doby opet radost. Jedna vec ale neni jista, s jakym sponzorem pojede tento satelitni tym Hondy pristi rok...Hlavni sponzor Fortuna totiz sice zustava u tymu Daniela Amatriana (Aprilia Racing s Lorenzem), ale ze tridy MotoGP se v roce 2007 vytrati!
A tak dalsim dulezitym kaminkem skladani "puzzle" je otazka dalsiho pusobeni Japonce Shinya Nakana. Dle mineni rady odborniku patri totiz Nakano mezi pet nejrychlejsich pilotu soucasnosti a od Kawasaki po trech letech nyni defintivne odesel. A kam povede cesta rychleho Japonce? Existuji v soucasne dobe podstate dve moznosti: bud nahradi sveho krajana Makota Tamadu v tymu Konica Minolta, nebo se stane misto Colina Edwardse stajovym kolegou Valentina Rossiho!

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist