Lorenzo si při tréninku bolestivě narazil rameno

Španělský závodník tovární Yamahy Jorge Lorenzo si při sobotním tréninku (minibike) narazil levé rameno. Bolest byla tak silná, že musel do Barcelony na vyšetření. To nepotvrdilo žádnou zlomeninu, ale pádem si Španěl způsobil první stupeň vymknutí ramene, což znamená, že nedošlo k přetržení vazů, ale toto zranění může provázet bolest a drobný otok.

Před jezdci MotoGP je nyní velmi důležitá série tří závodů po Pacifiku a zranění je to nejmenší, co by si Jorge Lorenzo přál. Jak španělský Motocuatro.com, tak italský GPOne.com uvádějí, že toto zranění není natolik vážné, aby Lorenza v jeho boji o titul nějak výrazně omezilo.

Před necelým týdnem to byl Marc Márquez, který si při tréninku na horském kole zlomil pátou záprstní kůstku levé ruky, při testu pneumatik Michelin zase v Aragonii havaroval Valentino Rossi, jehož rameno to pořádně schytalo a teď je to Jorge Lorenzo, který do Japonska odletí s fixací levé ruky.

Jak si první tři jezdci průběžného hodnocení mistrovství světa v Japonsku povedou uvidíme až během prvních volných tréninků, které jsou na programu v pátek 9.října 2015.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist