Guintoli místo Capirossiho

"Radio Paddock" přineslo zprávu, že by Lorise Capirossiho měl v týmu Pramac Ducati nahradit superbikový jezdec českého týmu Sylvain Guintoli.

Jestli je to pravda, nebo ne, pochopitelně zajímalo nejen nás, ale bude zajímat jistě i čtenáře našeho webu. A tak jsme se obrátili na obchodního ředitele týmu Roberta Bocchiolu a ten našemu webu exkluzivně tuto zprávu potvrdil: "Vedení týmu Effenbert Liberty Racing bylo požádáno, zda by náš jezdec Sylvain Guintoli mohl nahradit na tři závody zraněného Lorise Capirossiho.
Sylvain se nejdříve zúčastní pondělních testů v Mugellu a teprve potom pojede závody MotoGP. Jedná se tedy zatím o Grand Prix Německa na Sachsenringu a o Grand Prix USA na okruhu v Laguně Sece. A potom se uvidí...", vysvětlil celou záležitost Roberto Bocchiola.
Francouzský jezdec Sylvain Guintoli už v týmu Pramac Ducati - tehdy se tým jmenoval Alice Ducati - působil v sezóně 2008 (2007 jezdil Guintoli rovněž v MotoGP, ovšem na Yamaze týmu Tech3) a obsadil celkově 13. místo a nejlépe zajel na Sachsenringu, kde skončil na skvělém šestém místě a potom v Indianapolis jako sedmý.     


Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist