GP Číny - závod

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
Interceptor (108) napsal 07.05.2008 v 19:40

jak tak čtu, některým pánům je veřejnoprávní poplatek téměř noční můra , to Jura: s tou šťávou je to o názoru, já třeba nemám potřebu poslouchat emotivní výlevy komentátora, do varu se u závodu dostanu i bez toho, stačí mi věcný komentář, pravda nepopírám, že ten trochu někdy pokulhává

jura1000 (7) napsal 07.05.2008 v 16:45

vidím že motorkaři se zvrhli v komentátory a to potom ta diskuze je někde jinde takže jenom taková malá věcná človíčka co na motorky chodí nějakých dvacet let.Dnešní komentování na čt 2 by bylo dobré tak těch patnáct let zpátky a je mě ůplně jedno jak je komentování těžké nebo ne.Kdo chce dnes obstát musí být dobrý a je jedno jestli je to takový nebo makový obor.A pokud je to na čt dobrý tak se snad najde spousta lidí co sem napíše že tomu nerozumím atd.A o odborných znalostech komentátorů fakt nepochybuji, jenom to ještě z nikoho nedělá dobrého komentátora a to se snad shodneme. Promě tomu chybí šťáva a to je celé

JV (68) napsal 07.05.2008 v 15:30

To DaliboRR: ! Teď si tomu dal, hi, hi!!! Takže podle tebe je komentář závodů jednoduchý ! Super závody + bravo, Vale!!! No, zkus to! S tímto komentářem tě určitě vemou i na AE jako poradce!!! lol S rejpáním sis začal ty, bohužel!!! Opravdu nejsi schopen diskuse, natož normálního rozhovoru! A došlo mi teď, holt jsem hlava děravá!!! Nejlepší komentář je ten, kde se jen mluví takto - Vale, Vale!!! Škoda, jsou i jiní střelci, kteří a zatím si stojím také patří do tebou zmiňovaných SZM!
To Larry: Hodilo by se sem pár pěknejch citátů, ale to by mi asi škrtli lol ! Jinak za tejden zlomte vaz (počasí)
Honza

Larry (114) napsal 07.05.2008 v 14:37

tak chlapci.

pro všechny .JV je člověk pohodový, má na to už odpovídající věk a pak taky člověk v tomhle sportu velice erudovaný, sečtělý a znalý...pokud chodíte do Brna na závody, tak jste jej museli už i slyšet při kometování závodů live do rozhlasu co je v areálu v Brně

za další..Karel Březina je chodící encyklopedie, to ví každý...komentovat umí..a znalosti má taky..to že nemá emotivní druh projevu je jedna věc, ale ne důvod, aby byl pranýřován

já si taky rád poslechnu Pepu Kubíčka na českým Eurosportu
méně už Číhu, za jeho Vale sem, Vale tam, ale taky ho za to tady nekritizuju

a pokud jsou tam i přebrebty, no tak jsou ..ve zprávách vidíte profesionální redaktory a jak mektaj..mají svoje slovo namluvený raději dopředu

já jsem si komentování taky zkusil a to v Hořicích...a není to prdel..chodím i do radia občas mluvit..a pokud někdy půjdu do studia Eurosportu, tak budu mít přebrebty taky..
takže rozšířím jenom počet těch na který tady budete moci spílat

DaliboRR (1) napsal 07.05.2008 v 11:21

ale my tady komentujeme zavody a "vykon komentatoru"..ne tvoje mindraky.To musis na jine stranky,tohle jsou motorkarske..vis?

JV (68) napsal 07.05.2008 v 10:57

To DaliboRR: Co to melu za bludy??? Vždyť to byly jen obyčejné otázky a s jednou akcičkou, kterou si můžete zkusit!!! A hlavně tvoje otázka, kterou jsem si asi vztáhl zbytečně na sebe, protože tvůj příspěvek byl přece směrován na Nuvolariho a Juru1000 lol !!! Ale rád ti na ni odpovím, sice otázkou, i když to bych neměl, alespoň se zasmějem! " Určitě víš, že všichni blázni tvrdí, že jsou normální, tedy maj to v hlavě v pořádku???" lol
Určitě mě neurazíš tím, že máš jiný názor!!!
Honza

DaliboRR (1) napsal 07.05.2008 v 10:29

Aha..a cim jsem te urazil..hm? Asi tim ze mam jiny nazor a nechci se smirit s tak spatnym komentarem.

JV (68) napsal 07.05.2008 v 10:23

To DaliboRR: Přesně, ty jsi ten typ, který nediskutuje, ale rovnou uráží!
To Jura1000: Otázka na tebe zněla takto! Bylo stejné napětí při dojezdu v Číně jako v tom Jerezu! To se to komentuje, když jedou kolo na kolo, že???
To Nuvolari: Ohledně mluvy by mne zajímalo jak bys ohodnotil český Eurosport? Jestli ho nemáš, tak to je škoda, protože srovnání je vždy ku prospěchu věci, že?
Jestli sem něco napíšu, nezáleží jen na mě. Nemám rád příspěvky typu - kdy se jen uráží, napadá a nadává! Nebo ty oslavné s pěti slovy! Ale rád si vyměním pár vět s lidmi jako je "Ten co ví, Havran, Mpa." atd. No prostě, když je to něčem !!! Teď už mě to tady jen rozesměje, že jsem bludař, Chocholouškův chovanec atd. Kdysi bych prskal, teď - proč???
Honza

Ivuska (0) napsal 07.05.2008 v 10:12

Na závody Moto GP sa dívam zásadne na Eurosporte a prepínam na ČT2 iba cez reklamy a okamžite vypínam zvuk,je to naozaj strašné čo oni všetko komentujú a hlavne ked rozoberajú čo si ktorý závodník v danej chvíly myslí,čo cíti a iné nezmysly.Som žena a trúfam si povedat že v niektorých prípadoch som i lepšie informovaná o situácií na trati-a to som laik ktorý má iba rád závody-než námi platení páni komentátori,som velmi vdačná že mám možnu volbu na akej stanici možem sledovat závod!!!Samozrejme fandím Valemu a to už 12 rokov!

DaliboRR (1) napsal 07.05.2008 v 10:03

Nuvolari>jura1000> nechapu co to tady JV mele za bludy!! Za neco platim a tak mam pravo kritizovat,kdyz vidim,ze za svoje penize dostavam plky.PRY ZKUSTE SI TO DOMA SAMI Mas to v hlave v poradku?! My nejsme placeni komentatori a udelat spatne svou praci a obhajovat to tim at si to nekdo zkusi sam doma mi prijde hloupe.

jura1000 (7) napsal 07.05.2008 v 09:53

to JV mám pocit že jsi trochu ustřelil s tou kritikou fandů a to je myslím i základní problém ČT u motorek.Heslo ať jsou rádi že to vůbec dáváme už naštěstí neplatí(aspoň u většiny pořadů) a většina chce za svoje peníze kvalitu odpovídající dnešnímu trendu,nebo ty ne?A ten odkaz je jen čistě o komentáři a můžeš si pustit i čínu na čt2 pokud nevíš jak to někteří stíhají

Nuvolari (2329) napsal 07.05.2008 v 09:11

JV: jak jsem psal v rychlosti, tak se mi čeština nějak vzpříčila, a s a z je občas ujeté, co se dá dělat...

Nuvolari (2329) napsal 07.05.2008 v 09:07

JV: Honzo, samozřejmě, že dovolíme a pokusím se Ti na pár z Tvých otázek odpovědět.
1-3) no comment, já se zrovna díval na CT
4) Pokud se týká ČT jako organizece, tak ji vskutku nemám rád, protože musím platit peníze za něco, co nespotřebovávám. Dívám se pouze na přenosy ze závodů silničních motocyklů a radši bych si zaplatil placený kanál, než dávat ty peníze ČT.
5)Nikdy jsem pana Březinu neoslavoval a myslím, že si můžu dovolit kritiku.
6)Domnívám se, že jsem nikde nikoho neurážel, popisoval jsem konkrétní výhrady, které mám. Přitom jistě nepochybuji, že pan Březina je znalec. Jenže jeho komentáře mají chyby, o kterých jsem psal níže.
7) a 8) No comment, snad jen, že ten přebrebt s ostrou pětistovkou mi vadí ze všeho nejméně, to se může stát každému. Možná, že by si to měl uvědomit a opravit se, ale jak říkám, to nepovažuju za kámen úrazu.
9)To je snad myšleno v legraci, ne? On je placený profesionál a tudíž se od něj očekává vysoce profesionální výkon. Není to o tom, co dokážem doma u televize my!!!
K závěru: myslím, že spousta kritiky komentáře ČT svědčí spíš o úrovni tohoto komentáře, než o blbosti zdejších přispěvatelů.

S pozdravem Nuv.

P.S. doufám, že sem napíšeš častěji, pamatuji si, jak jsi mě vyvedl s některých omylů z historie motorek.

JV (68) napsal 07.05.2008 v 08:19

To DN a Hubas111: Jestli to není taky tím, že Michal Bursa na tomto webu byl loni také několika jedinci řádně sprdnut!!! Za ty léta co sem chodím,jsem pochopil, že v této republice není komentátor, ať TV či na trati, který by na těchto stránkách nebyl proprán, jak kladně, tak záporně! A to je docela zajímavé, že?
Znamená to jednoduše, buď se přispěvovatelé do komentářů rychlé střídají, či mění nicky a s tím pochopitelně kabátnicky názory!
Honza

hubas111 (178) napsal 06.05.2008 v 21:07

No mě dostal Březina z hláškou v souvislosti s Randy Krummenacherem ve 125ccm a jeho odoperovanou slezinou, že naposledy podlehl na zranění sleziny Reinhard Heydrych, ale od té doby už medicína udělala velký pokrok No a dokonal to hláškou, která tady již byla zmíněna, že Lorenzo jezdí na motce o obsahu 500ccm. Já nevím a nemůžu si pomoct, ale nejvíc mi sednul Bursa. Měl přehled o dění v závodě, spousty postřehů, hned si volal s jezdci bezprostředně po závodě, sám většinu okruhů sjezdil atd. Nevíte kde je Bursovi vlastně konec?

Navíc už jsem jednou psal do ČT, aby něco udělali s těmi přenosy a místo kecání obou moderátorů ve studiu, kde komenují právě odjetý závod, kde v podstatě jenom odříkají, co už jsme viděli, dali raději obraz na slavíví borce na okruhu a na samotném pódiu, o tiskovkách ani nemluvě. Do dnes se z ČT nikdo neráčil odpovědět. V tomhle je to trochu vopruz...

kvasa (0) napsal 06.05.2008 v 20:51

Ne ze bych byl fanousek CT2, ale chyby delaji i na EU a nikdo je tu ani nezmini. To ze Kubicekk rekl 20x za den Spanelske Portugalsko nikomu jako chyba neprislo a kazdej se tomu smal, nebo 15minut kcea jenom o sbk a ssp a dalsich (coz nema u motogp absolutne co delat), ale jak rekne Brezina nejmodernejsi okruh v Evrope (nebo tak nejak, nvm) nebo ostra petistovka tak by ho nejradsi kazdej upalil...bud se vzpamatujte a sudte kazdyho, a stejnym metrem:) nebo radsi nikoho.

DN (57) napsal 06.05.2008 v 17:11

proc to nekomentuje majkl bursa? ten byl maximalne top! Super hlas, vedel co rika a jeste do toho vnasel prvky humoru.. S tim 5ti kilem a Čínou v Evropě, to byl masakr!

JV (68) napsal 06.05.2008 v 17:06

Dámy a pánové, měl bych jen pár otázek, jestli pochopitelně ve své zaujatosti dovolíte???
1/ Jak to děláte, že stíháte sledovat GP na anglickém Eurosportu, českém Eurosportu a ČT2? V jednom reálném čase???
2/ Všichni jak jsem pochopil, sledujete AE a ČE, že???
3/ Takže jak můžete vědět, co bylo dobře či špatně na ČT2??
4/ Proč tolik zášti vůči ČT2?
5/ Nechápu další věc, je to pár let dozadu, kdy jste zde nosili Karla Březinu pomalu na ramenou a nyní jste jak španělská inkvizice???
6/ Proč nejste schopni normálně a bez urážek napsat svůj názor? Tohle se mi nelíbí, třeba by to šlo takhle!
7/ Tady čtu jen výlevy, nad kterými zůstává rozum stát???
8/ A stavět kritiku na přebreptech, hi, hi???
9/ Zkuste si to doma sami!!!
10/ Pro Juru 1000: Tady si chtěl naznačit, že poslední kolo v Číně bylo stejné jako to v Jerezu???
11/ A na okraj - Záruba určitě také řádí při zápase Estonsko/Lotyšsko jako při zápasech našich borců??? Hi, hi!!
Trochu se vzpamatujte! Nejhorší je, že jsem asi pochopil, proč se to tady tak děje?
Záleží na prvním příspěvku!!! Když je O.K. tak ostatní jak na provázku taky chválí!!! A když je první negativní, tak si další taky přisolí, jan aby byl "King"!!!
Honza

jura1000 (7) napsal 06.05.2008 v 14:11

//www.biker.cz/motovideo/rossi-x-gibernau-61/
takhle se komentují motorky,komentář ČT 2 je tak k šachům.Jinak dík moc za eurosport a jejich komentátory a přebrepty nejsou vůbec důležité

DaliboRR (1) napsal 06.05.2008 v 07:18

Jirka K> Čemu chceš dát čas? Je to jejich prace panebože a my je platime!! Tak at to delaji poradne nebo jdou od toho.To neni zakoktani,ale kecy o nicem a prebrepty.

Samo_z_Mostu (0) napsal 06.05.2008 v 00:47

To Nuvolari: Že jsi tam napsal je supr, já to myslel hlavně tak aby tam napsali úplně všichni. Když jim tam přijde po závodě emailů 10, nebudou z toho dělat takovou vědu jako když jich přijde 150.

To Interceptor: Když už to vysílají na českým programu tak ať je kvalitní český komentář. Ne každej umí anglicky a musí jak říkáš ty "blbě kecat" protože česky je to "bullshit"

Jirka_K (0) napsal 05.05.2008 v 17:43

Ohleně komentáře ČT.Dejte tomu čas!Vím že jsou tam velké krpy!Ale mě se až tak špatný nezdá!Stěžovat si umí každej, ale zkuste mluvit 45 minut k tématu!kolik chyb a kolikrát se zakoktáte vy!!Věřím že 1.června v Italii už to bude mnohem lepší!

Butch79 (3) napsal 05.05.2008 v 17:17

pro Interceptor: každej má právo vyjádřit tady svůj názor tak ho tady vyjadřují. ČT se platí a když se něco platí tak se od toho očekává že to má nějakou úroveň ... tohle ale sory nemělo (můj názor)
pro DaliboRR: jj taky jsem napsal

Interceptor (108) napsal 05.05.2008 v 16:50

Nechápu proč tu všichni kritizujete komentář ČT. Vypněte si zvuk, pusťte si Eurosport, nebo si zaplaťte balíček na motogp. Možností máte dost, blbě kecat umí každý.
to VIZI SUZUKI: skřet vyhrál jeden závod, letos nikdo víc, a že dojede druhý je asi lepši jak nedojet, že mu ušili RCčko na míru?? proč ne? je to po zásluze...tak trochu jen tvoje averze vůči jedinci..., jinak souhlas s tím designem motogp.com, to je tragedie brr...

Xbike (0) napsal 05.05.2008 v 14:28

for Nuvolari: souhlas

for homeer: no taky se mi zda, ze to zraneni trochu "zvelicovali"... nerikam, ze to nebolelo, ale kdyby to bylo tak, jak to nafukovali, tak by musel bejt "superman"..

DaliboRR (1) napsal 05.05.2008 v 13:45

Supr závody o to horší komentátoři!! Je třeba aby všichni co se jim to nelíbí napsali do ČT..já to udělal.Jinak bravo Vale!!

homeer (0) napsal 05.05.2008 v 11:58

No tak zas na druhou stranu se člověk fakt zasměje...
Ale řekněte mně, fakt jak to bylo s tím kotníkem u Lorenza...to není možný se zlomeninou utíkat, když vám chcípne motor.to znás dělali blbce a z něho hrdinu??

radekk (86) napsal 05.05.2008 v 11:50

JJ motogp.com trošku podělali,hlavně ty bleší fotky Paddock Girls :

Nuvolari (2329) napsal 05.05.2008 v 09:59

ještě k ČT: a to nemluvím o naprosto nepřijatelné Březinově dikci, kterou se nejspíš snaží napodobovat Pecháčka. Člověk, který je komentátorem v médiích by snad měl znát alespoň základní pravidla intonace mluveného slova...

Nuvolari (2329) napsal 05.05.2008 v 09:53

Samo z Mostu: Redakce ČT není a nemůže být kvalitní, tak jako celá ČT, vždyť je to otřesný moloch za který (a ještě za rozhlas) platíme nehorázné poplatky aniž bychom o něj stáli. A pokud se týká jejich reakcí na připomínky: je to jako házet hrách na stěnu. Už jsem jim psal, že je rozdíl mezi zaváděcím a zahřívacím kolem, že to není totéž a že zahřívací kolo není ostré, tupé ani jiné, ale prostě zahřívací. Klidně to mrví dál. Psal jsem jim, že by si měli zjistit správnou výslovnost těch pár závodníků v poli. K ničemu. Pořád je tam "kejzy stounr","dovizioso", "gintoli" apod. V bajkách zase půlku loňské sezóny jezdil max biáádži. Prostě berme ČT takovou jaká je, tj. státní zmetek a nečekejme od ní něco lepšího, než třeba ostrou pětistovku...

Předchozí
1 2
Následující



TOPlist