Garry McCoy pojede v Estorilu s cislem 8

Popularni Australan Garry McCoy se vraci do sveta MotoGP na divokou kartu s motocyklem Ilmor 800 ccm. Posledni test v Barcelone probehl velmi priznive a tak jsou vsichni velmi spokojeni. Vice v nasledujcich radcich.

Garry McCoy s Ilmorem X3 byl pri testech v Barcelone rychlejsi nez testovaci jezdec Ducati Vito Guareschi s Ducati GP7. Zatimco nejrychlejsi kolo italskeho pilota na pneu Bridgestone ma hodnotu 1:47,8 - tak Garry McCoy jel nejrychleji na Dunlopech za 1:47,4 !
A v pondeli 25. zari bude testovat Australan na trati v Estorilu, ale uz na Michelinech! Tato smlouva byla podepsana minuly tyden.
" V poslednim dvou testech jsme udelali velke pokroky, kontrola trakce je rozhodne lepsi nez pri testu v Albacete. A ja jsem velmi spokojeny, jak se novy projekt vyviji", rikal spokojeny "protinozec". A konstrukter Eskil Suter dodal: "Mario Illien a jeho technici vylepsili Software a take v top - speedu jsme byli hned rychlejsi, nez Ducati. Momnetalne vypada vse velmi pozitivne", byl spokojeny byvaly pilot Grand Prix, Svycar Eskil Sutter.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist