Francesco Bagnaia a Ducati v dokumentu True Color Films

Exkluzivní dokument "Nuvola Rossa: Bagnaia a Ducati's Perfect Comb1nation" je nyní k dispozici na oficiálních kanálech Ducati a Pecco Bagnaia na YouTube. Dvacetiminutový krátký film, který produkovala společnost True Color Films, zachycuje historický úspěch, jehož Francesco Bagnaia a Ducati dosáhli v sezoně 2022.

Záběry natočené během posledních tří kol sezony v Austrálii, Malajsii a Španělsku, nabízí ty nejzajímavější okamžiky, díky nimž se jezdec týmu Ducati Lenovo zapsal do historie a stal se prvním italským jezdcem na italském motocyklu Desmosedici GP, který vyhrál mistrovství světa MotoGP.


„Od konce šampionátu už uplynul více než měsíc a v posledních týdnech jsem si konečně uvědomil, co se v tomto neuvěřitelném finále sezony stalo,” uvedl Francesco Bagnaia. „Dokázali jsme to, jsme mistři světa MotoGP! Sledování tohoto snímku mi umožnilo znovu prožít emoce z těch posledních tří Grand Prix. Byly to velmi intenzivní okamžiky a vše se odehrálo velmi rychle.”

„Bylo také skvělé vidět reakce mého týmu, mé rodiny a všech našich fanoušků. Doufám, že prostřednictvím tohoto dokumentu budou moci Ducatisti znovu prožít stejné emoce, jaké jsme cítili my v těch posledních intenzivních závodech šampionátu!”

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 10 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
IronDave přispěl 10 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist