Euroasijská banka oficiálním partnerem Yamahy

Tovární stáj tří ladiček Yamaha Factory Racing představuje dalšího ze svých oficiálních partnerů v seriálu Grand Prix. Po italské společnosti SuisseGas a Fiat Professional je to Euroasijská banka z největšího města Kazachstánu Almaty (dříve Alma-Ata).

Euroasijská banka je v Kazachstánu od roku 1994 a patří mezi přední bankovní ústavy v poskytování finančních služeb v zemi. Sponoring špičkového týmu v mistrovství světa silničních motocyklů je jejich první zkušeností a s Yamaha Factory Racing mají podepsanou dvouletou smlouvu.

Logo Euroasijské banky bude jak na týmovém oblečení, vybavení a materiálech tovární stáje Yamahy, tak na kombinézách a kapotáži motocyklů Jorge Lorenza a Valentina Rossiho. „Máme radost, že si nás Euroasijská banka vybrala za partnera pro vstup do mistrovství světa,“ řekl generální ředitel Yamaha Motor Racing Lin Jarvis.

„Závazek Euroasijské banky je výrazem rostoucího významu Kazachstánu. Máme v plánu vzájemnou spoluprací zvýšit povědomí o Euroasijské bance a podpořit motorsport a motocyklové závodění v této zemi.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist