Dozvuky z Istanbulu – 125 ccm

Behem sedmi dnu dvakrate na stupnich vitezu, Tomoyoshi Koyama.

Manazer KTM Harald Bartol je si jisty: “Lepsi jezdec se stane mistrem sveta”.
Skutecnost je jasna: Kallio doposud trikrate nebodoval kvuli padu, Lüthi jednou kvuli poruse. “V Motegi pri preruseni zavodu jsme meli na sve strane take patricnou davku stesti”, ma ovsem jasno Lüthiho sefmechanik, zkuseny Sepp Schlögl.
Mike di Meglio (1.) - Honda
„Byl to dlouhy a neuveritelne tezky zavod. Mel jsem na protilehle rovince vynikajici zavetri a pak jsem byl najednou vpredu a zavrel vsechny dvere. V poslednim kole jsem mel stesti pri velmi tezkem uklouznuti.”
Mattia Pasini (2.) – Aprilia
“Neuveritelny zavod. Chtel jsem di Megliovi odjet, ale nepodarilo se mi to.”
Tomoyoshi Koyama (3.) - Honda
„Dve umisteni na podiu behem 7 dni, to neni vubec spatne. Po Faubelove padu vznikla dira, kterou jsem jen tezko zalepil.”
Gabor Talmacsi (4.) - KTM
“Mozna, ze by bylo lepsi, kdybych radeji mlcel. Nebot po Kataru toho bylo napsano moc. Chtel jsem Kalliovi pomoci a skupinu roztrhnout. Po Kalliove padu jsem mohl take ja sam vyhrat, i kdyz dobre vim, ze Pasini a Di Meglio chodi na brzdy hodne pozde. Ovsem zadni pneumatika byla uz hodne opotrebovana, takze jsem na utok nemohl ani pomyslet.”
Thomas Lüthi (5.) - Honda
„Ve Valencii pujde o to, abych se udrzel za kazdou cenu v sedle. Ovsem do treninku pujdeme s plnou koncentraci, tak jako po cely rok. V zavode samotnem budu bojovat od samotneho zacatku vpredu. Ale jedno bych chtel rici naplno: Kallio a Talmacsi jeli dnes dnes opravdu ferove !”
Mika Kallio (out) - KTM
“Ve Valencii budu potrebovat obrovske stesti, pokud budu chtit byt mistrem sveta. Kdyz jsem chtel predjet Lüthiho a Meglia, tak mi uklouzlo predni kolo…”

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist