De Puinet: "Jsem zvědav na test v Sepangu"

Francouz Randy de Puniet neseděl už tři měsíce na své V4-Hondě a proto je hodně zvědavý na zimní test příští týden do Sepangu.

Příští týden, tedy 4. a 5. února se jezdec týmu LCR-Honda, Francouz Randy de Puniet, posadí poprvé v tomto roce na svůj nový čtyřválcový motocykl RC212V o objemu 800 ccm, bude to při testech IRTA v Sepangu. Kromě něho pak jeho dalších 16 fixních kolegů. 


"Můj tým byl poslední týden u HRC v Japonsku, kde stavěl dohromady nový motocykl" říká francouzský jezdec, který dokončil loňskou sezónu MotoGP celkově jako 11.: "Mluvil jsem se svým šéfmechanikem ‹Beefym›. Nyní jsem hodně zvědavý,jak silná je vlastně ta nová Honda.".

De Puniet pracoval mezi tím - v té tříměsíční přestávce - hodně na své kondici a také si nechal znovu zoperovat svůj kotník, poraněný v srpnu při motokrosovém tréninku: "Do prvních závodů budu 100% připraven.", říká francouzský jezdec, který pojede v týmu LCR-Honda majitele stáje Lucia Cecchinella už svou třetí sezónu.

Změna objemu z 800 na 1000 ccm pro rok 2012 bude dle Randy de Puniet hodně zajímavá: "Znamená to více poweru, takže pro jezdce jistě zajímavější", konstatuje přesvědčivě De Puinet.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist