Dát pořádně plyn

Dnešní kvalifikace pro Karla Abrahama skončila ve své polovině, kdy havaroval a do zítřejšího závodu tak odstartuje až z 30-tého místa.

Zlepšit čas a vylepšit startovní pozici, úkol jenž se v japonském Motegi podařilo splnit jen z poloviny. V dnešním sobotním neměřeném tréninku Kája zlepšil svůj včerejší čas o vteřinu. Nejednalo se však jen o jediné rychlé kolo, těch bylo v posledních minutách více a tak se dalo předpokládat opravdu nejen zlepšení času, ale i pozice. To se však odpoledne nezdařilo. Při výjezdu do cíle vzal pořádně za plyn, tak jak včera sliboval, následoval však pád, při němž se sice nejmladší z českých jezdců nezranil, ovšem pokračovat v tréninku již nemohl.
Karel Abraham:
„V sobotním neměřeném tréninku jsem se naučil poslední pasáž do cíle. Pro mne osobně to byla nejtěžší část z celého závodiště v Motegi, která mi dělala ještě problémy. Již ráno jsem dokázal zrychlit na čas 2.01min a to byl i můj cíl pro kvalifikaci. Těsně před polovinou tréninku jsem si počkal na skupinku, ovšem moc dlouho jsem v ní nevydržel. Při výjezdu z poslední zatáčky na cílovou rovinku jsem po předchozím high sideru havaroval.“

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist