Crutchlow: Start v Assenu je nejistý

Britský jezdec Cal Crutchlow byl úspěšně operován v Oxfordu v nemocnici Royal Derby Hospital od specialisty Davida Clarka a chtěl by příští sobotu na okruhu DutchTT závodit.

Pro 25-letého Brita Cala Crutchlowa měl domácí závod na okruhu Silverstone hodně trpkou příchuť, když pilot týmu Tech 3 havaroval v sobotním tréninku a zlomil si na pětkrát levou klíční kost. Rookie MotoGP Crutchlow byl úspěšně operován v nemocnici "Royal Derby Hospital" specialistou-doktorem Davidem Clarkem a do ramene mu byla voperována titanová destička a několik šroubů.
"Operace mé klíční kosti byla úspěšná. Také doktoři jsou s jejím průběhem spokojeni, ovšem já mám nyní hodně velké bolesti.", řekl na Isle of Man žíjící Crutchlow. Bohužel se tato zlomenina ukázala daleko komplikovanější než zlomenina týmového kolegy Colina Edwardse z Barcelony: "Mám úplně jiné bolesti a také jinou pohyblivost".

Crutchlow musel ue začátku ležet dva dny pouze na zádech, neboť nebylo vyloučeno i zranění obratlů, které se ale naštěstí neprokázalo: "Jsem pochopitelně nešťastný z toho, co se mně stalo při domácím závodě. A právě v takovém okamžiku, kdy se celý závodní víkend vyvíjel tak pozitivně (FP1-6., FP2-4., FP3-5. - pozn. Bosso). Nevím, zda budu v Assenu startovat, ale udělám pro to 100%, abych tam jel, pokud tedy budu schopen".



Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist