CK Exim tours s Lukášem Peškem do MotoGP

CK Exim tours vstupuje jako vůbec první cestovní kancelář do světa motocyklového sportu a rovnou do prostředí prestižní královské kubatury MotoGP, kde se rozhodla podpořit Lukáše Peška a sponzorským vstupem do této soutěže chce zvýšit šance tohoto talentovaného českého závodníka.

Barvy cestovní kanceláře Exim tours ponese Lukáš Pešek na své závodní přilbě v posledních čtyřech závodech sezony na okruzích Sepang v Malajsii, Phillip Island v Austrálii, Twin Ring Motegi v Japonsku a na okruhu Ricarda Torma ve španělské Valencii, kde také letošní ročník světového šampionátu končí.

Po podpoře fotbalového klubu AC Sparta Praha a hokejistů HC Bílí tygři Liberec a HC Sparta Praha tak Exim tours jako první cestovní kancelář vstupuje do světa motocyklového sportu. „Věřím, že Exim tours může pomoci jednomu z největších českých talentů a že tím všem fanouškům tohoto sportu udělá radost,“ potvrzuje Stanislav Zíma, marketingový ředitel Exim tours.

V roce 2007 vyhrál Lukáš Pešek závod třídy 125ccm v Austrálii, takže jsme se českého jezdce zeptali, zda je Phillip Island také jeho nejoblíbenějším okruhem z chystané série tří závodů po Pacifiku. „Austrálie je krásná země, moc se mi tam líbí a Phillip Island je hezký okruh. Nicméně na současné motorce je pro mě každý okruh jiný, protože ty pocity jsou různé ve srovnání s těmi, které jsem měl na menším motocyklu. Pokud bych měl ale říct, který z těch tří okruhů mi sedí nejvíc, tak je to Austrálie,“ uvedl pro web Motorkari.cz Lukáš Pešek.
Lukáš Pešek v letošním roce jede premiérovou sezonu v královské kubatuře, kde závodí v barvách týmu Came IodaRacing Project. Poslední závod v Aragonii naznačil jisté zlepšení, co se týče nastavení elektroniky, což se nyní ukáže v Sepangu a může pozitivně ovlivnit závěr sezony.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)




TOPlist