Bývalý šéf HRC Nakamoto bude spolupracovat s Dorna Sports

Japonec Shuhei Nakamoto potom, co ukončil své působení v pozici šéfa Honda Racing Corporation (HRC), nezůstal bez práce dlouho, protože nyní spojil sily s Dornou, kde bude speciálním poradcem v oblasti vyhledávání nových talentů.

Po zkušenostech u formule 1 byl od roku 2009 Shuhei Nakamoto tváří programu Hondy v MotoGP. S Repsol Hondou získal čtyři tituly mistra světa v jednotlivcích a celkem pět titulů v soutěži výrobců. Letos v dubnu sice odešel do důchodu, ale v pozici viceprezidenta HRC nebyl přímo nahrazen. Bez práce ale nezůstal dlouho, protože ve světě závodních motocyklů bude pokračovat jako poradce Dorny.

Jeho nová role bude spočívat v práci s mladými talenty. Takže bude spolupracovat s Alberto Puigem při řízení talentových soutěží jako je Asijský a Evropský Talent Cup plus chystaný jejich britský ekvivalent. „Pro nás je čest přivítat v Dorně pana Nakamota,“ uvedl šéf promotérské společnosti Carmelo Ezpeleta. „Jeho zkušenosti a dosažené úspěchy nemají obdoby a pro naši společnost a naše vize bude velkým přínosem.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 0.5 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 0.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist